Vivo bi mogao biti prvi sa čitačem otiska prsta ugrađenim u ekran

Fotografija članka: Vivo bi mogao biti prvi sa čitačem otiska prsta ugrađenim u ekran

Dizajneri modernih telefona drže se principa “manje je više” pa je tako aktualna i utrka koji će proizvođač prvi ugraditi fingerprint senzor u ekran uređaja.

Oglas

Dugo smo vjerovali da u ovoj trci za prvo mjesto među kupcima. Ali prema novim vijestima iz Kine čini se da će prvi biti Vivo te odmah nakon njega Apple.

Prema pouzdanom izvoru koji se bavi praćenjem lanca dobavljača za kineske proizvođače mobitela, Vivo bi mogao prvi izbaciti pametni telefon sa čitačem otiska prsta integriranim u dodirni ekran uređaja i to već u idućih nekoliko mjeseci.

prikazuje ovu značajku u akciji, ali još nije jasno može li korisnik otključati uređaj dodirivanjem bilo gdje na zaslonu ili postoji određeni dio na kojeg se mora prisloniti prst.

Prema drugom izvoru još dvojica utjecajnih proizvođača  i namjeravaju izbaciti uređaje sa fingerprint senzorom u ekranu.

Od vodećih bi proizvođača prvi mogao biti Apple sa tom značajkom na kojeg očekujemo ove jeseni. A što je sa Samsungom? Korejski je gigant čini se pokušao jer znamo da su kontaktirali Synaptics radi senzora za AMOLED zaslon , ali nisu uspjeli jer nije bilo dovoljno vremena, a neće ga biti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.