Vivax V1 – je li ovo novi kompanijin top smartfon?

Fotografija članka: Vivax V1 – je li ovo novi kompanijin top smartfon?

Ekskluzivno za naše posjetitelje saznajemo insajdersku informaciju unutar zidova Vivaxa koji je, kako kažu, spreman podići ljestvicu za još jedno mjesto više. Očekuje li nas to do sada najjači kompanijin pametni telefon?

Oglas

Prema još neslužbenim informacijama u narednih desetak dana domaća će kompanija svojim korisnicima predstaviti novi model pametnog telefona, vjerojatnog imena Vivax V1, a s kojim će vrlo visoko podići ljestvicu u ovoj cjenovnoj kategoriji.

Što nam to sprema hrvatski brend?

Iz našeg pouzdanog izvora saznajemo kako su veliku pažnju posvetili dizajnu novog mobitela, ali i uvijek vrlo važnoj cjenovnoj pristupačnosti po kojoj je također poznat. Novi Vivax imat će veliki “infinity” HD screen, dok će stražnja strana smartphonea svojim mirror lookom odskakati od svih dosadašnjih modela.

Pohvalno je i kako će novi smartfon pokretati Mediatekov procesor i najnoviji Android 8.0 Oreo – što je karakteristika kojom se danas mogu pohvaliti redom veliki proizvođači. Povrh toga, iz Vivaxa najavljuju kako će uređaj biti opremljen brojnim korisnim i trendovskim opcijama poput Face ID funkcije (otključavanje smartfona prepoznavanjem lica), podjele zaslona na dva dijela, tipkanje preko rukavica, te će imati još neke vrlo zgodne sitnice koje nećemo sada otkriti.

Kako se radi o do sada najboljem kompanijinom uređaju, i cijena Vivax V1 smartfona će biti nešto veća, ali i dalje s odličnim omjerom cijene/kvalitete – kažu, cijena će biti značajno ispod 1.500 kuna.

Prema svemu ovome što smo saznali, ali i velikoj tajnosti u kojoj “vivaxovci” čuvaju informacije o novom top smartfonu, vjerujemo kako će biti vrlo ugodno iznenađenje.

Vjerojatno već pogađate tko će ga prvi testirati, jedva čekamo :) No, nije to sve, pripremamo vam još jedno iznenađenje, samo najbolje za vjerne posjetitelje našeg portala… i … :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.