Vivax Smart Point X45 i X40 prvi su hrvatski smartfon uređaji

Fotografija članka: Vivax Smart Point X45 i X40 prvi su hrvatski smartfon uređaji

S novim Vivax Smart Point X45 i X40 smartfon uređajima MSAN Grupa je najavila ambiciozni plan – zauzeti 15% tržišta mobilnih uređaja u Hrvatskoj!

Oglas

U prostorijama MSAN Grupe upoznali smo dva nova smartfon uređaja koji dolaze iz – Hrvatske! Radi se o dva Vivax pametna telefona, modeli Vivax Smart Point X45 i X40, a koji se već nalaze u prodaji u Hrvatskoj i regiji oko dva tjedna. Predstavnici Vivaxa su se pohvalili kako su u prva dva tjedna prodali oko tisuću Vivax smarfon uređaja u Hrvatskoj, odnosno oko 4.000 u regiji. Ponukani ovim brojkama, predstavili su nam i svoj ambiciozni plan – zauzeti 15% mobilnog tržišta u Hrvatskoj u 2014. godini. Odgovorili su nam kako se to odnosi samo na pametne telefone, ne i na tablete.

No, vratimo se mi našim junacima, modelima Vivax Smart Point X45 i X40 smartfon uređaja. Radi se o pametnim telefonima niže srednje klase koju, a prema hardverskoj konfiguraciji i cijeni mogli bismo ih smjestiti i u “best buy” kategoriju. Oba rade na 2-jezgrenom Broadcomovom BCM21663 procesoru na 1 GHz, imaju 512 MB RAM-a, 4 GB za pohranu podataka (proširivo preko microSD-a do 32 GB).

Vivax Smart Point X45 i X40

Razlikuju se u veličini i kvaliteti ekrana, kamerama, bateriji i još nekim sitnicama. Naravno, i cijeni – Vivax Smart Point X45 i X40 koštaju 899 odnosno 699 kuna. Kompletnu hardversku konfiguraciju možete pronaći na slijedećim linkovima:

Dodajmo kako je garancija na Vivax Smart Point X45 i X40 smarfone 1 godina, a servis je osiguran u Hrvatskoj, i to je sve što praktički trebate znati o ovim modelima. Naravno, uskoro ćemo ih i isprobati kako bi i vi iz prve ruke saznali pravu informaciju kakvi su zaista prvi hrvatski smarfon uređaji. Naravno, već ih imamo :)

Osim ova dva modela, Vivax Smart Point X45 i X40, predstavnici Vivaxa su najavili još tri nova smarfona koji će se pojaviti 2014. godine pod Vivax brandom – u prvom kvartalu 2014. izlazi jedan, a u drugom još dva modela, koji će biti vjerojatno pripadnici entry klase (ekrani od 3,5 do 4 inča), middle klase (4,5 do 5 inča) i top klase (od 5 do 5,3 inča). Pretpostavljamo kako prvi dolazi jedan top model :)

Ono što nam se najviše sviđa u ovoj priči je da i hrvatska ima svoje pametne telefone :)

Vivax Smart Point X45 i X40

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.