Visuo XS809HW selfie dron s brojnim mogućnostima po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Visuo XS809HW selfie dron s brojnim mogućnostima po sniženoj cijeni na TomTopu

Visuo XS809HW je vrlo atraktivan sklopivi dron koji je odličan za snimanje selfie fotografija. No, osim njegovih brojnih mogućnosti jedno od najugodnijih iznenađenja je njegova prepolovljena cijena po kojoj se prodaje na TomTop webshopu.

Oglas

Kada vidite popis mogućnosti Visuo XS809HW drona koji se prodaje na . Naravno, dron dolazi u kompletu s daljinskim upravljačem, a osim niske cijene koja je daleko ispod stotke svidjet će vam se još jedan dodatak u paketu, a to su čak tri baterije tako da vam je autonomija leta trostruka. Drugim riječima, kada se isprazni jedna samo je zamijenite drugom, a kada se vratite u kuću ili ured stavite ih puniti.

Kao što smo spomenuli, Visuo XS809HW dron je sklopivi tako da ćete ga vrlo lako moći strpati u bilo koji ruksak ili torbu – rasklopljen je dimenzija 32,5 x 32,5 centimetara, dok je sklopljen samo 13 x 18 centimetara te je visok samo 6 centimetara. Osim daljinskog upravljača možete ga kontrolirati i preko pametnog telefona i posebne aplikacije koju ćete besplatno skinuti, izbor je na vama.

Od nekih zgodnih funkcija je mogućnost okreta za 360 stupnjeva za što ćete pronaći i posebnu tipku na daljinskom upravljaču, a podržava i One Key Return funkciju tako da gdje god se nalazio vratit će se na vašu lokaciju. Postoje i dvije brzine kretanja – Low je spora brzina za letove unutar zatvorenog objekta, dok je High brzina koju ćete koristiti na otvorenom, za to također imate posebnu tipku na daljinskom upravljaču.

Što se tiče snimanja na raspolaganju vam je kamera od 2 MP koja će snimiti širokokutni video od 120° i HD rezolucije od 720p. Inače, jedna će baterija osigurati let do 10 minuta tako da će vam 3 baterije u paketu itekako izgledati velike. Inače, baterija se puni 50-ak minuta. Dronom je vrlo lako upravljati zahvaljujući žiroskopu u 6 osi.

Visuo XS809HW dron je odličan za snimanje selfie fotki, a pronašli smo ga u prodaji na po posebno sniženoj cijeni od samo 53,99$, a ova snižena cijena vrijedi do 20. siječnja. Svakako iskoristite ovu priliku i nabavite si ultra jeftini sklopivi dron, imate dovoljno vremena za posjetiti webshop i detaljno sve pročitati, bar vas to ništa ne košta :)

Bogatu ponudu TomTop webshopa možete uvijek pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.