Visa i PayPal proširuju partnerstvo na Europu

Fotografija članka: Visa i PayPal proširuju partnerstvo na Europu

Ova bi nam suradnja svima trebala biti korisna jer će poboljšati korisničko iskustvo potrošača u Europi za kupovine u aplikacijama i web trgovinama. Isto tako, PayPalu će moći izdavati Visa korisničke račune u Europi.

Oglas

Kompanije već surađuju u SAD-u i na tržištu Azije i Pacifika kako bi ubrzale usvajanje sigurnih i pogodnih plaćanja, kako u trgovinama, tako i unutar aplikacija i u web trgovinama. Ovim najnovijim korakom prednosti ovog partnerstva donose se europskim potrošačima i tvrtkama.

PayPal se pod svojom bankarskom licencom u Europi pridružuje mreži Visa financijskih institucija klijenata te će biti u mogućnosti nuditi Visa korisničke račune u Europi, omogućujući potrošačima i tvrtkama da troše svoja PayPal sredstva bilo gdje u svijetu gdje je Visa prihvaćena.

U skladu s ovim europskim partnerstvom financijske institucije svojim korisnicima Visa korisničkih računa mogu ponuditi kupovinu na svim onim online lokacijama gdje je prihvaćen PayPal, čime nudi veći izbor za potrošače. To će dovesti i do šireg prihvaćanja PayPal načina plaćanja od strane europskih tvrtki, a koje već rade s Visom na fizičkim lokacijama.

Foto:

Još neke prednosti koje donosi ova suradnja su:

• Potrošački izbor: kupci će moći platiti svojim Visa karticama na mjestima koja prihvaćaju PayPal. Kroz suradnju s Visinim bankama partnerima, potrošači će moći lako dodati Visa kartice u PayPal novčanik iz drugih bankovnih aplikacija.

• PayPal u Europi: pod svojom bankarskom licencom u Europi imat će mogućnost izdavanja Visa korisničkih računa europskim potrošačima i tvrtkama. Isto tako, korisnici PayPala moći će svoja PayPal sredstva koristiti diljem svijeta gdje god prihvaćaju Visu.

• Digitalna suradnja: Visa i PayPal proširit će suradnju u programu Visa Digital Enablement Program (VDEP – program koji povezuje banke s pružateljima usluga digitalnih novčanika). VDEP pruža Visinim partnerima pristup tehnologiji tokenizacije, koja omogućuje jednostavno i sigurno plaćanje pomoću mobilnih telefona ili bilo kojeg povezanog uređaja. Ovime će se proširiti korištenje PayPala na tvrtke koje prihvaćaju Visu na fizičkim lokacijama.

• Jednostavniji i brži pristup sredstvima: Visa će omogućiti PayPalu korištenje Visa Directa u Europi, a što će PayPal potrošačima omogućiti slanje novca na svoje Visa račune u stvarnom vremenu kroz višestruka tržišta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.