Virtualni Fidget Spinner od sada na Googleu uz ostale trikove

Fotografija članka: Virtualni Fidget Spinner od sada na Googleu uz ostale trikove

Hoće li manija za fidget spinnerima ikada prestati? Možda, jednog dana. Sada se čini da je u punom jeku, a Google dolijeva ulje na vatru.

Oglas

Google je u svoju internet tražilicu već ugradio brojne pošalice i trikove. Vjerojatno ste već pokušali upisati “Do a Barrel roll”, “askew” koji zakreću izgled tražilice. Pitati ga “answer to life the universe and everything” (odgovor na život, svemir i sve općenito) te dobili odgovor 42 kao počast knjizi Vodič kroz Galaksiju za auto-stopere. Potraga za “drag queen” ili “drag king” pokazuje dugu. Potraga za “rng” će rezultirati nasumičnim brojem.

U YouTube je već odavno ugrađena zmija pa možete koristiti strelice na tipkovnici dok čekate da se učita omlijena video recenzija sa .

Budući da je svijet poludio za Fidget Spinnerima, Google se odlučio prilagoditi. Potraga za “spinner” će vam otvoriti virtualni fidget spinner s kojim se možete zabavljati. Nažalost ova funkcija još nije dostupna na lokalnom Googleu, pa smo za vas .

Koja je svrha virtualnog fidget spinnera? Pa vjerojatno je nekome iz Googleovog razvojnog tima za tražilicu bilo dosadno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.