Virtual Reality Symposium u Singapuru – prva slijedeća velika stvar

Fotografija članka: Virtual Reality Symposium u Singapuru – prva slijedeća velika stvar

Od 16-18. ovog mjeseca u Singapuru je održana konferencija pod nazivom Virtual Reality Symposium – VRS 2016.  Virtualna realnost je dobila i svoju konferenciju.

Oglas

Virtualna realnost (VR) je, kažu, slijedeća velika stvar. Radi se o jednoj potpuno novoj obitelji tehnoloških rješenja koja donose jednu potpuno novu dimenziju i iskustvo. U posljednjih godinu dana je tehnologija osjetno napredovala na području grafike, senzora pokreta, mobilnosti i aplikativnih rješenja.

Mnogi se pitaju gdje bi mogla biti primjena VR tehnologije. Naravno, prva je asocijacija gaming odnosno video igre, no stvari će se razvijati puno šire i dublje. Već sada se najavljuju ozbiljne primjene na područjima kao što su nekretnine, automobili, turizam i naravno marketing odnosno promocija.

O svemu tome je bilo riječi na drugačijoj konferenciji Virtual Reality Symposium (VRS) 2016, održanoj u Singapuru. Sigurni smo kako je ovo tehnologija koja će se itekako razvijati u godinama koje dolaze. O tome se sada još uvijek malo zna, a još manje o konferencijama koje su posvećene VR tehnologiji.

Koliko je virtualna stvarnost moćna stvar možete vidjeti i na ovom videu, mislimo kako za to nikakav komentar nije potreban, samo pažljivo gledajte… :)

Sviđa vam se? Ne sumnjamo… :) Zato smo još malo kopali po Youtubeu i pronašli ovu kompilaciju najboljih VR reakcija. Nikako ne propustite…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.