Vip&više novi Vipnetov program vjernosti za privatne i poslovne pretplatnike

Fotografija članka: Vip&više novi Vipnetov program vjernosti za privatne i poslovne pretplatnike

Vip&više program vjernosti privatnim i poslovnim Vip pretplatnicima omogućuje brojne pogodnosti kao što su dodatni popusti koji pri kupnji novih uređaja iznose do 600 kn ili popusti na tarifnim opcijama koji također iznose do 600 kn.

Oglas

Osim popusta pri kupnji, Vip&više nudi mogućnost prioritetnog pristupa Službi za korisnike, posebne popuste na nove proizvode i usluge te iznenađenja za rođendane i godišnjice s Vipnetom, ali i brojne druge pogodnosti.

Zagreb, 12. travnja 2013. – Vipnet je pokrenuo program vjernosti korisnika pod nazivom Vip&više, namijenjen privatnim te malim i srednjim poslovnim Vip pretplatnicima kojima se na temelju iznosa prosječnih mjesečnih računa i godina neprekinutog korištenja Vip usluga, dodjeljuje jedan od pet statusa: Vip, Vip brončani, Vip srebrni, Vip zlatni ili Vip platinasti. Ovisno o statusu Vipnet nudi brojne pogodnosti, a svi Vip pretplatnici nakon 6 mjeseci korištenja usluge automatski postaju članovi programa bez papirologije, učlanjenja ili sakupljanja bodova. Ono što Vip&više čini jedinstvenim u Hrvatskoj je da u program ulaze svi privatni te mali i srednji poslovni pretplatnici, neovisno o tome je li riječ o mobilnoj ili fiksnoj telefoniji, mobilnom ili fiksnom internetu ili pak televizijskim uslugama.

Vipnetov program vjernosti Vip i više 02

Sukladno statusu u Vip&više programu vjernosti, korisnici će za svaku svoju mobilnu liniju uz produljenje ugovora moći ostvariti neki od popusta pri kupnji uređaja ili odabiru opcije uz nove Vip tarife. Tako će primjerice korisnicima iz skupine Vip zlatni i Vip platinasti biti omogućen i prioritetni pristup agentima Službe za korisnike, a Vip platinasti će na raspolaganju imati i osobnog agenta – osobu od povjerenja koja će im osigurati individualan pristup u rješavanju pitanja i komunikacijskih potreba. Tu su i posebne ponude Vip proizvoda i usluga te iznenađenja za rođendane i svaku dvogodišnjicu s Vipnetom. Jedna od novosti iz programa Vip&više jest da će se popusti dodavati i na sve postojeće ponude, akcije poput božićnih ili ljetnih promocija, kao i na redovne ponude uz produljenje ugovora.

Sudjelovanje u programu u praksi izgleda ovako: korisnik čija prosječna mjesečna potrošnja za sve korištene proizvode i usluge iznosi primjerice 220 kn ima status Vip brončani i nalazi se u razredu 200 do 500 kn te ostvaruje benefite sukladno tom razredu kao što su popust do 100 kn na uređaje iz ponude, ili do 120 kn popusta na odabranu tarifnu opciju, zatim barem jednom godišnje popust na posebne ponude za nove i postojeće proizvode i usluge te Vipnetovo iznenađenje za rođendan i za svake dvije godine provedene s Vipnetom.

– Vipnet je nedavno predstavio novi slogan u kojemu su sadržane korporativne vrijednosti kompanije, orijentirane na kvalitetu, jednostavnost, bezbrižnu komunikaciju i uopće, još bolje korisničko iskustvo. Predstavili smo i nove tarife s kojima pružamo veću vrijednost za novac, a kombinacije tarifa i opcija koje se mogu mijenjati na mjesečnoj razini, nude mogućnost zadovoljavanja individualnih komunikacijskih potreba i želja naših korisnika. Pokretanje programa Vip&više, koji korisnicima za njihovu vjernost nudi brojne konkretne i mjerljive pogodnosti, zapravo je nastavak ovog procesa kojim zaokružujemo još snažniju Vipnetovu orijentaciju na zadovoljstvo korisnika – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Program Vip&više posebice nagrađuje dugogodišnju vjernost korisnika te svima koji su šest ili više godina Vipnetovi korisnici osigurava automatsku nadogradnju statusa unutar programa. Primjerice, ako se korisnik koji je Vip pretplatnik dulje od 6 godina nalazi u skupini Vip brončani u kojoj je platni razred od 200 do 500 kn, on automatski prelazi u viši razred 500 do 1000 kn te postaje Vip srebrni i sukladno tome dobiva dodatne beneficije bez obzira na to što ima nižu potrošnju od potrebne za stjecanje Vip srebrnog statusa. Ovakav način promoviranja dugogodišnjih vjernih korisnika funkcionira na svim razinama i za sve korisnike u programu Vip&više.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.