Vipnetove Vipme tarife za mlade – Vipme Zakon i miniZakon

Fotografija članka: Vipnetove Vipme tarife za mlade – Vipme Zakon i miniZakon

Prepaid korisnici od sada mogu odabrati tarife Vipme Zakon i miniZakon za svega 50 odnosno 30 kuna mjesečno te sami odabrati hoće li tarifu trošiti na minute razgovora ili SMS poruke.

Oglas

Vipme Zakon tarifa za 50 kuna mjesečno uključuje ukupno 1500 minuta i SMS poruka te 1500 MB za surfanje, dok Vipme miniZakon tarifa za samo 30 kuna mjesečno nudi ukupno 300 minuta i SMS poruka te 300 MB podatkovnog prometa. U slučaju da korisnik ne potroši minute, SMS poruke i MB one će mu automatski biti prebačene u sljedeći mjesec ako produlji tarifu. S druge strane, ako potroši sav iznos može ga nadograditi dodatnom opcijom za samo 10 kuna s kojom dobiva 100 minuta i SMS poruka ili 100 MB podatkovnog prometa. SMS poruke i minute razgovora troše se jednako prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj uz naknadu za uspostavu poziva u iznosu od 0,29 kuna. Za aktivaciju tarife potrebno je samo poslati SMS poruku sadržaja A na broj 13170. Tarifa će se automatski produljiti ako korisnik obnovi račun nakon 30 dana od aktivacije tarife.

Nove Vipme Zakon tarife predstavljaju jedinstveni koncept tarifa na tržištu jer se minute i SMS poruke troše iz ukupne količine koja je dodijeljena u tarifi, a korisnik sam kombinira koliko će potrošiti minuta ili SMS poruka. Primjerice, korisnik Vipme Zakon tarife ima na raspolaganju ukupnu količinu od 1500 minuta i SMS poruka i sasvim je svejedno hoće li tu količinu potrošiti na pozive ili na SMS poruke ili će potrošnju rasporediti na jedno i drugo (npr.1200 minuta i 300 SMS poruka).

Vipnetove Vipme tarife za mlade - Vipme Zakon i miniZakon

Uz nove Zakon tarife, Vipnet je predstavio specijalizirani web za mlade. Na korisnici mogu pronaći ponudu namijenjenu upravo njima, informacije o Vipnetovim sponzorstvima i nagradnim igrama, uključiti se u društvene mreže, događanja, kao i u neki od programa vjernosti te si tako osigurati još dodatnih Vip pogodnosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.