Vipnet prvi na tržištu nudi novi BlackBerry Bold 9700

Fotografija članka: Vipnet prvi na tržištu nudi novi BlackBerry Bold 9700

Vipnet prvi na tržištu nudi novi BlackBerry Bold 9700

Vipnet je tako ponovno prvi na tržištu i samo dva mjeseca nakon svjetske premijere ponudio najnoviji pametni telefon proizvođača Research in Motion (RIM), a novi Blackberry unaprijeđena je verzija prijašnjeg Bolda po svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama i luksuznom vanjskom dizajnu. BlackBerry Bold 9700 je u Vip ponudi po cijeni od 1199 kuna uz Komplet tarifu 600.

Nasljednik jednog od najprodavanijih BlackBerry uređaja manji je i lakši, a za navigaciju korisnici će imati optičku površinu osjetljivu na dodir (touchpad) umjesto poznate kuglice. Uređaj omogućava dostupnost u svakom trenutku jer kombinira najbolje osobine mobilnog telefona s QWERTZ tipkovnicom, organizatora i računala s 3G i WiFi podrškom. Kamera s 3,2 Mpx, ugrađenim flashom, autofokusom i stabilizatorom garancija je za izvrsne fotografije i MMS poruke, a zahvaljujući Facebook aplikaciji, Gtalku i MSN-u korisnici fotografije i ostale informacije mogu jednostavno podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Najnoviji Blackberry Bold također omogućava uređivanje Word i Excell priloga iz e-mailova na visokorazlučivom LCD ekranu, a multimedijalni player omogućava preslušavanje do 38 sati glazbe na uređaju zahvaljujući memorijskoj kartici s 2 GB.

Ponuda najnovijeg BlackBerry Bolda nastavak je Vipnetove strategije kao lidera u bežičnom broadbandu s inovativnim proizvodima i rješenjima. Vipnet je naime prvi u Hrvatskoj ponudio BlackBerry rješenja koja omogućavaju korisnicima stalnu vezu s uredom ili internetom, veću produktivnost i zabavu. Korisnicima su na raspolaganju usluge My Blackberry i to za samo 91 kunu mjesečno ili BlackBerry Office za male i srednje poduzetnike koji nemaju svoj e-mail poslužitelj od 161 kunu mjesečno. Velikim korisnicima namijenjena je usluga BlackBerry Corporate za 191 kunu mjesečno . Ujedno, Vipnet i dalje jedini na tržištu nudi neograničeno surfanje internetom i neograničenu komunikaciju e-mailom u sklopu BlackBerry tarife.

Vipnet prvi na tržištu nudi novi BlackBerry Bold 9700

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.