Vipnet predstavio Savršenu tarifu – sve neograničeno za 150 kuna mjesečno!

Fotografija članka: Vipnet predstavio Savršenu tarifu – sve neograničeno za 150 kuna mjesečno!

Malo smo proučili tarifu i zaista, sve je neograničeno, pa čak i podatkovni promet. Dakle, možete neograničeno i besplatno razgovarati prema svim mrežama u Hrvatskoj, slati SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj i surfati preko mobitela u Hrvatskoj i to bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva.

Tabelarno, to izgleda ovako:

  Nova pretplatnička tarifa

Savršena

  Mjesečna naknada

150 kn

  Minute prema Vip mreži u Hrvatskoj

bez limita

  Minute prema fiksnim mrežama unutar Hrvatske

bez limita

  Minute prema drugim mobilnim mrežama u Hrvatskoj

bez limita

  SMS prema svim mrežama u Hrvatskoj

bez limita

  Podatkovni promet

bez limita

Sve cijene uključuju PDV. Na sve pozive primjenjuje se obračunska jedinica 1 sekunda. Obračunska jedinica za podatkovni promet je 10 kB.

Ima li kakav "trik" u svemu tome? Ima, naravno, ali je ok. Dakle, podatkovni promet po najvišoj dostupnoj brzini uključen u mjesečnu naknadu Savršene tarife iznosi 1 GB. Nakon potrošenog podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu smanjuje se brzina prijenosa podataka do najviše 64 kb/s, što je dovoljno za pregledavanje online sadržaja, primanje i slanje e-mailova te za komunikaciju putem društvenih mreža.

Ukoliko želite nastaviti surfati najvećom dostupnom brzinom, na raspolaganju vam je Opcija 1GB uz naknadu 49 kn. Opciju 1GB možete uključiti slanje besplatne SMS poruke sadržaja 1GB na broj 567 čime dobivate 1 GB prometa najviše dostupne brzine. U jednom obračunskom razdoblju moguće je neograničen broj puta aktivirati ovu opciju.

Isto tako, podatkovni promet uključen u mjesečnu naknadu odnosi se na nacionalni podatkovni pomet, dok su cijene prijenosa podataka u inozemstvu definirane u dijelu roaming usluga.

Novu pretplatničku tarifu mogu aktivirati novi Vip poslovni i privatni pretplatnici, Vipme korisnici koji prelaze na pretplatničku ponudu te postojeći Vip pretplatnici kojima je isteklo obvezno trajanje ugovora.

Navedenu promotivnu tarifu moguće je aktivirati do 15. lipnja 2012.godine. Ne možemo a ne komentirati kako nas ova tarifa neodoljivo podsjeća na onu iz Tele2, s tom što Vipnetova ima neograničeni Internet (Tele2 ima pola gige). I naravno da očekujemo "tržišni" odgovor od Tele2 :)

Vipnet predstavio Savršenu tarifu - sve neograničeno za 150 kuna mjesečno!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.