Vipnet pokrenuo Vip Forum

Fotografija članka: Vipnet pokrenuo Vip Forum

Kako kažu, Vip Forum je online platforma namijenjena ljubiteljima gadgeta i online rasprava koji traže brze, jednostavne, precizne i stručne odgovore na sva pitanja vezana za telekomunikacijske tehnologije, proizvode i usluge.

Oglas

Vip Forum nova je online platforma na kojoj svi zainteresirani mogu raspravljati i učiti ili podijeliti svoja iskustva i znanja vezana za telekomunikacijske usluge. Primjerice, usporediti modele mobitela i tarifne opcije, saznati kako prebaciti fotografije sa svog smartphonea ili kako koristiti neku aplikaciju. Vip Forum sadrži i posebne funkcionalnosti poput tražilice u koju korisnici jednostavno mogu utipkati pitanje i vrlo brzo doći do već postojećeg odgovora, kojeg mogu ocijeniti kao rješenje koje im je (ili nije) pomoglo.

Uz forumaše, svojim će odgovorima, primjedbama i sugestijama biti prisutni i iskusni Vipnetovi djelatnici koji će se brinuti da forumaši na sva neodgovorena pitanja vezana uz Vipnetove usluge dobiju relevantne i pravovremene odgovore.

Vip Forum

Forum je podijeljen u nekoliko kategorija, intuitivan je i jednostavan za korištenje. Na temelju znanja, aktivnosti i angažmana na forumu, forumaši će biti rangirani se sukladno svojim zaslugama te će na taj način moći napredovati i graditi svoj imidž relevantnih društvenih komentatora. Aktivnosti forumaša vrednuju se rang ljestvicom koja raznim forum aktivnostima (odgovaranjem na postove, teme, respektiranjem ostalih članova…) članu Vip foruma mogu donijeti privilegije i nagrade u kontekstu korištenja foruma. Dosezanjem određenog ranga, korisnik može „otključati“ mogućnosti dodavanja video zapisa, dodavanja slika u poruku, odabir više priloženih avatara i sl.

Forum je dostupan na . Ako ne znate kako koristiti Vip Forum, imate opis u videu niže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.