Vipnet poklanja 50% popusta na tarife Sve za mene zauvijek!

Fotografija članka: Vipnet poklanja 50% popusta na tarife Sve za mene zauvijek!

Korisnik koji se odluči za neku od Sve za mene tarifa, ovisno o visini pretplate uz 50 posto popusta dobiva besplatne minute i besplatne SMS-ove prema svim mrežama, kao i podatkovni promet.

Primjerice potpisivanjem novog ugovora ili produljenjem postojećeg u tarifi Sve za mene 250 korisnik će plaćati samo 125 kuna mjesečne naknade, a dobit će 500 minuta i 200 besplatnih SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj, te 1GB podatkovnog prometa. Ova promocija isključuje kupnju mobilnih uređaja po povoljnijim cijenama, međutim korisnici mogu kupiti uređaje po regularnoj cijeni.

Budući su poslovni korisnici prepoznali mobilni uređaj kao najvažniji alat u poslovnoj komunikaciji, njima su u sklopu proljetne  promocije omogućeni dodatni popusti upravo na uređaje. Uz potpisivanje novog pretplatničkog ugovora poslovni korisnici na Sve za posao tarifama mogu ostvariti i više od 50 posto popusta na odabrane modele pametnih uređaja, od kojih izdvajamo Samsung Galaxy Tab, HTC7 Trophy, BlackBerry Pearl 3G i Samsung Omnia 7.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.