Vipnet podijelio 91 HTC Desire mobilni telefon

Fotografija članka: Vipnet podijelio 91 HTC Desire mobilni telefon

Vipnet podijelio 91 HTC Desire mobilni telefon

Najupornijim i najkreativnijim natjecateljima Vipnet je danas poklonio 91 mobilni telefon HTC Desire u nagradnoj igri ‘Samo poželi’. Prve dostupne primjerke najpoželjnijeg Android pametnog telefona dobilo je prvih 80 natjecatelja koji su se ‘od glave do pete’ odjenuli u Vip boje. Voditeljica Tamara Loos i pjevač Marko Tolja te Nade Jantolek, regionalna supervizorica vlastite prodajne mreže iz Vipneta odabrali su još 11 najkreativnijih u originalnim odjevnim kombinacijama u skladu s bojama Vip branda. Prvi natjecatelji počeli su se okupljati ispred Vip centra u Gajevoj ulici već u četvrtak navečer, a do proglašenja pobjednika okupilo ih se više od 500. Novi HTC Desire mobilni telefon od danas je dostupan ekskluzivno Vip korisnicima za 9 kuna u tarifi Sve za mene 400.

Vipnet je organizirao nagradnu igru kako bi korisnicima približio sve prednosti pametnih mobilnih telefona s Android platformom. Ujedno, Vipnet je prvi u Hrvatskoj pokrenuo natječaj za razvoj domaćih aplikacija ‘Vip Android izazov’. Cilj je potaknuti domaće programere na razvoj aplikacija prilagođenih domaćem tržištu i to za Android pametne telefone. Zbog zanimanja programera, natječaj je produžen do 25. lipnja, a sve informacije dostupne su na internet adresi android.vipnet.hr.

Vipnet podijelio 91 HTC Desire mobilni telefon

HTC Desire pruža jedinstveno mobilno iskustvo za korisnike koji u svakom trenutku žele imati pristup e-mailu, internetu, multimedijalnim sadržajima te zabavnim i korisnim aplikacijama zahvaljujući inovativnom dizajnu i naprednim funkcijama. Primjerice, Friends Stream aplikacija objedinjuje interakciju na različitim društvenim mrežama, dok ugrađeni internet pretraživač omogućava lako učitavanje i pregled internet stranica. Postavke uređaja moguće je u potpunosti prilagoditi potrebama korisnika, a surfanje je ugodnije zahvaljujući ekranu od čak 3,7 inča.

Vipnet podijelio 91 HTC Desire mobilni telefon

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.