Vipnet: najpovoljnije cijene razgovora i surfanja u inozemstvu

Fotografija članka: Vipnet: najpovoljnije cijene razgovora i surfanja u inozemstvu

Razgovori u paketu Putne minute 120 iznose 3,33 kune za minutu, a megabajt podatkovnog prometa u paketu Roaming surf 500 je 1,39 kunu.

Usluga Putne minute nudi roaming pakete sa 30, 60 ili 120 minuta za pozivanje i primanje poziva u inozemstvu. Primjerice, korisnici koji izaberu paket Putne minute 60 mogu razgovarati sat vremena za mjesečnu naknadu 229 kuna. Uslugu se može uključiti slanjem SMS poruke sadržaja 30, 60 ili 120 na broj 460 ili pozivom Vip službi za korisnike prije ili za vrijeme boravka u inozemstvu.

Za korisnike koji u inozemstvu planiraju koristiti podatkovne usluge, Vipnet nudi Roaming surf pakete sa 25, 50, 100, 250 i 500 megabajta podatkovnog prometa uključenih u mjesečnu naknadu. Roaming surf 500 je novi paket s cijenom od 1,39 kunu za megabajt podatkovnog prometa, dok je mjesečna naknada za od ranije postojeće pakete snižena 30 posto. Primjerice, mjesečna naknada paketa Roaming surf 100 iznosi 273,70 kunu. Uslugu je moguće aktivirati pozivom Službi za korisnike ili u Vip centrima, a promocija sa sniženim cijenama traje do 29. veljače 2012. godine.

Vip korisnici mogu birati usluge u najraznovrsnijoj ponudi na tržištu s najpovoljnijim cijenama usluga za razgovore i surfanje u inozemstvu. Vipnet svojim korisnicima omogućuje dostupnost u više od 170 zemalja, što je najbolja dostupnost roaming usluga na hrvatskom tržištu.

Vipnet: najpovoljnije cijene razgovora i surfanja u inozemstvu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.