Vipnet lokalni heroji natječaj – tko će biti novi heroji malog biznisa?

Fotografija članka: Vipnet lokalni heroji natječaj – tko će biti novi heroji malog biznisa?

Od svih prijavljenih, stručni je žiri odabrao 62 mala poduzetnika koji konkuriraju za odabir u Top 10 najboljih, a mogu osvojiti sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji pričajući svoju poslovnu priču.

Oglas

Vipnet je u ožujku pokrenuo „lokalne heroje“ – natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj, kako bi istaknuo pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju. Poduzetnici su odabrani na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu zajednicu, a sada svi oni imaju priliku biti među top 10, o čemu će zadnju odluku donijeti građani.

Odabrani finalisti dolaze iz različitih branši; ugostiteljstva i turizma, industrije, proizvodnje, građevinarstva, poljoprivrede, prehrambene industrije, djelatnosti popravaka i servisa, održavanja, prometa, transporta i skladištenja i uslužne djelatnosti.

Među finalistima zastupljene su Zagrebačka, Osječko-baranjska, Varaždinska, Zadarska, Splitsko – dalmatinska, Primorsko – goranska, Istarska, Brodsko – posavska, Dubrovačko – neretvanska, Krapinsko – zagorska, Sisačko – moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Zagreb.

Svi građani Hrvatske mogu glasovati za najboljeg poduzetnika i na taj način pomoći im da ispričaju svoju priču i dati im dodatan poticaj u uspješnom radu. Glasujte za svog favorita do 23. svibnja 2016. na .

Osim sudjelovanja u kampanji, pobjednici će osvojiti i poslovno savjetovanje ili edukaciju te Microsoft mobitel.

Svaki sudionik u glasovanju dobiva promo kod kojim ostvaruje kuponski popust do 400 kn za kupnju mobitela uz Bez Granica+(Biz) tarife i potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Popust se ostvaruje predočenjem promotivnog koda na Vip prodajnim mjestima do 30.6.2016. te se isti ne može kombinirati uz ostale kuponske popuste.

Saznajte sve o natječaju i glasujte za svog kandidata na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.