Vipnet: ista cijena za pozive i SMS prema svim mrežama u Hrvatskoj

Racunalo.com foto

Vipnet: ista cijena za pozive i SMS prema svim mrežama u Hrvatskoj

Uz nove Vip tarife za privatne i poslovne pretplatnike ‘Sve za mene’ i ‘Sve za posao’ koje mogu aktivirati do 31. svibnja, korisnici više ne moraju brinuti o različitim cijenama poziva i SMS poruka prema različitim mrežama i vremenima pozivanja, kao ni o aktivaciji različitih opcija. Korisnik dobiva sve u jednom, treba samo izabrati iznos mjesečne naknade koji najbolje odgovara njegovim potrebama, u koji su mu već uključene minute te SMS poruke i podatkovni promet. Nakon što potroši minute, SMS poruke i megabajte u mjesečnoj naknadi, korisnik plaća jedinstvenu cijenu od 0,91 kunu po minuti za razgovore, 0,34 kuna za SMS-ove te 5 kuna po megabajtu u svim tarifnim modelima.

U tarifi ‘Sve za mene’ za privatne i ‘Sve za posao’ za poslovne korisnike, korisnici mogu izabrati jedan od pet tarifnih modela s mjesečnom naknadom od 30, 75, 150, 250 ili 400 kuna. Primjerice, u najnižoj  tarifi s 30 kuna mjesečne naknade korisnik ima na raspolaganju 60 minuta za razgovore prema svim mrežama u Hrvatskoj, dok u tarifi 400 ima čak tisuću uključenih minuta, 300 SMS poruka i tisuću MB podatkovnog prometa. Naknada za uspostavu poziva je u svim modelima 25 lipa, a obračunska jedinica 60 sekundi. Tarife ‘Sve za posao’ jedine u Hrvatskoj i dalje imaju potpuno besplatne pozive u VPN mreži, bez naplate naknade za uspostavu poziva. Stanje na računu se može u svakom trenutku provjeriti slanjem SMS poruke sadržaja BSP na broj 777.

"Kao operater kojem su odgovornost prema korisnicima i vrijednost za novac temeljne vrijednosti, poslušali smo želje naših korisnika i kreirali najjednostavnije tarife na tržištu. Korisnici dobivaju minimalno dvostruki iznos minuta za razgovore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj u odnosu na mjesečnu naknadu koju plaćaju. Tarife su jednake za privatne i za poslovne korisnike koji odabirom mjesečne naknade mogu optimizirati i kontrolirati svoje troškove", izjavio je Reinhard Zuba, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta. Također, Vip je prvi u Hrvatskoj korisnicima  ponudio HTC Tatoo, Desire i Legend, kao i Motorolu Milestone te Sony Ericsson X10, po cijeni od samo 9 kuna u tarifnom modelu 400.

Vipnetova istraživanja pokazala su da su kvaliteta i vrijednost za novac korisnicima izuzetno važne te kako žele transparentne i jednostavne tarife bez mnogo uvjeta korištenja i s jednakom cijenom poziva prema svim mrežama. I prema istraživanju koje je za Vipnet proveo GfK Centar za istraživanje tržišta prošle godine, vrijednost koju dobivaju za svoj novac korisnicima je jedna od najvažnijih prednosti kod izbora operatera.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.