Vipnet ima novi Vip centar u Dubrovniku koji je potpuno prilagođen korisnicima

Fotografija članka: Vipnet ima novi Vip centar u Dubrovniku koji je potpuno prilagođen korisnicima

Vip centar u Dubrovniku prvi je u nizu centara koji će biti uređeni prema novom konceptu koji je potpuno prilagođen korisniku.

Oglas

Koristeći prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske, uređenje je osmišljeno u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama.

Poseban dio uređenja interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije. U ponudi je oko 180 vrhunskih televizijskih programa koji se konstantno nadopunjuju, više od 80 radio kanala, najkvalitetnija i najopsežnija videoteka u Hrvatskoj te ostale interaktivne usluge poput Snimalice, Pauze, Propustili ste, Zakasnili ste i slično.

Novi Vip centar u Dubrovniku posjetili su i jedan od najboljih vaterpolista svijeta Miho Bošković, kapetan vaterpolo kluba Jug Nikša Dobud te mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, a uzvanike je zabavljao mladi dubrovački band Silente.

Povodom otvorenja centra Vipnet je Dubrovčanima ponudio vrlo atraktivne modele uređaja Samsung Galaxy Note 3 i Samsung Galaxy S4 s popustom u iznosu od 500 kuna uz paket dodatne opreme koji se sastoji od futrole, zaštitne maske uređaja i auto punjača za samo jednu kunu.

Vip centar u Dubrovniku

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.