Vipnet darovao 100.000 kuna za liječenje Martine Rukavine

Racunalo.com foto

Potresna priča o Martini Rukavini, djevojčici koja je prošle godine teško stradala ispavši iz školskog autobusa u blizini Pleternice, potakla je Vipnet da donacijom od 100.000 kuna pomogne u njenom oporavku, a njezinoj obitelji u pokrivanju troškova liječenja i putovanja.

Strašna nesreća je Martinu prikovala uz krevet, najprije u dubokoj komi, a zatim ovisnu o tuđoj njezi u svakom trenutku. Srećom, Martina se pokazala pravim borcem i njezin napredak je svakim danom sve vidljiviji. S obzirom na Martinine ozljede, pokraj njezine postelje uvijek treba biti netko od obitelji. Međutim, visoki troškovi liječenja i preparata za dodatnu njegu te stalna putovanja, financijski su iscrpili obitelj Rukavina.

– Martinina tragedija nas je duboko potresla, kao i činjenica da će njezin oporavak biti dugotrajan i bolan. Zbog toga smo donirali 100.000 kuna obitelji Rukavina da roditeljima omogućimo češće posjete Martini te da joj osiguraju sve potrebne tretmane i lijekove za brži oporavak – istaknula je Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta. Da bi olakšao komunikaciju i ublažio duge bolničke dane, Vipnet je Martini i njenim roditeljima darovao i mobilne telefone i bonove.

Kao tvrtka kojoj je društvena odgovornost izuzetno važna, te tvrtka koja je bolnicama i zdravstveno-rehabilitacijskim ustanovama do sada donirala 4,4 milijuna kuna, Vipnet prepoznaje i uključuje se u akcije kojima na najbolji mogući način može pomoći što većem broju ljudi.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.