Vip slavi 11 rođendan, svima besplatne SMS poruke

Fotografija članka: Vip slavi 11 rođendan, svima besplatne SMS poruke

Vip daljinska podrška nova je usluga za direktan pristup pametnim telefonima i računalima kada Vip korisnicima takvih uređaja zatreba pomoć Službe za korisnike. Za pristup usluzi korisnik treba nazvati besplatne telefone Službe za korisnike 091 7700 ili 091 7722 i zaposlenik Tehničke podrške spojit će se internetom na uređaj korisnika te mu telefonskim razgovorom i internet vezom jednostavno i brzo pomoći bez obzira gdje se korisnik nalazi. Usluga je dostupna od 14. srpnja, a kako se radi o inovativnom pristupu, u testnom razdoblju sljedećih mjeseci pratit će se reakcije korisnika radi prilagodbe usluge njihovim potrebama. Najavili su to iz Vipneta na godišnjoj konferenciji za novinare i naglasili da su kao inovativni lider u telekom sektoru prvi na hrvatskom tržištu ponudili naprednu uslugu u skladu sa zahtjevima korisnika i strategijom ponude vrhunske kvalitete usluge. Ujedno, povodom sutrašnje proslave 11. rođendana Vipnet će sve korisnike nagraditi besplatnim SMS danom. Korisnici će unaprijed dobiti obavijest kada je njihov dan za slanje neograničenog broja besplatnih SMS-ova u Vip mreži.

– Unatoč izazovnim ekonomskim uvjetima i raznim opterećenjima unazad godinu dana, nastavili smo s ulaganjima u osnovno poslovanje koje čine korisnici, zaposlenici te inovacije i tehnologije. Korisnici su to prepoznali i vjerujemo da će takva strategija dati dugoročne rezultate. Dio toga su i novosti koje danas  predstavljamo. Također, nastavljamo s ulaganjima u kvalitetu mreže, pa je HSPA+ tehnologija za bežični broadband sada dostupna i u Zadru i Šibeniku. Ujedno, ponosni smo da smo ponovno prvi na listi certificiranih poslodavaca partnera – naglasio je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta. Najavio je kako će od kraja kolovoza gotovo polovica Vipnetovih proizvoda biti pakirana u kartonsku ambalažu koja nije štetna za okoliš te podsjetio da su nedavno zaposlenici Vipneta u ‘zelenim teambuildinzima’ uredili i očistili oko 160 hektara površine na Medvednici, Risnjaku, Marjanu i Kopačkom ritu.

U Vipnetu su naglasili da stalno poboljšavaju postojeće i uvode nove procese i usluge radi povećanja zadovoljstva korisnika. Visoke standarde brige za korisnike postavili su još 1999. godine kada je otvorena prva Službu za korisnike u Hrvatskoj.

– Vipnetova Služba za korisnike već godinama dobiva izuzetno visoke ocjene u istraživanjima i po zadovoljstvu korisnika prednjači među mobilnim operaterima u Hrvatskoj. Iako Služba za korisnike godišnje ima preko 7,7 milijuna kontakata s korisnicima i svaki od zaposlenika bude u direktnom kontaktu s oko 10.000 korisnika, sretni smo jer korisnici Vipnet opisuju kao mobilnog operatera koji misli unaprijed, nudi visoku razinu kvalitete i inovativne usluge, istodobno pružajući visoku razinu uslužnosti – naglasio je Reinhard Zuba, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta. Naglasio je da će nova usluga s daljinskom podrškom zasigurno povećati zadovoljstvo Vip korisnika pametnih telefona jer Vipnet ima najbolju ponudu pametnih telefona na tržištu, naročito kada je riječ o BlackBerry uređajima. Softver naime omogućava podršku za većinu pametnih telefona s operativnim sustavom BlackBerry, Symbian i Windows mobile te PC i Mac računala.

Također prepaid korisnici će od sutra dobiti dodatne kune na svojim Vipme računima pri svakoj obnovi bonom, a dovoljno je da prije toga pošalju VIP na broj 400, najavio je R. Zuba. Nastavak je to promocije ‘Svaka obnova računa dobiva – iznenađenja na Vipme računu’ iz veljače, pa korisnici koji su se već prijavili za sudjelovanje ne trebaju to raditi ponovno. 

Pogodnosti za korisnike, nove usluge i inovativne tehnologije u proteklih 11 godina čine Vipnetova ulaganja od gotovo 6,2 milijarde kuna.

– Od početka poslovanja 1999. godine Vipnet je ostvario operativnu dobit od 9,7 milijardi kuna, a reinvestirao natrag u hrvatsko gospodarstvo oko 16,5 milijardi kuna. Iako su smanjenje, nastavljamo s investicijama jer istraživanja pokazuju da, primjerice, povećanje penetracije broadbanda od 10 posto povećava BDP za 1,3 posto. Vrlo je važno stvoriti okruženje povoljno za ulaganja i ukinuti negativna porazna opterećenja  za razvoj broadbanda – naglasio je Bernd Schmutterer, član Uprave i glavni direktor za financije. Hrvatska bi tako daljnjim ulaganjima i povećanjem broja korisnika bežičnog broadbanda u sljedećih 10 godina mogla ostvariti koristi vrijedne do 3,2 milijarde eura, zaključio je B. Schmutterer.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.