Vip mobilni internet bez mjesečne naknade do kraja 2010

Fotografija članka: Vip mobilni internet bez mjesečne naknade do kraja 2010

Dodatni promet u svim tarifama plaćaju 0,29 kuna po megabajtu.

– Potrebe korisnika uvijek stavljamo na prvo mjesto, naročito kada je riječ o vrijednosti za uloženi novac. Korisnici bežičnog broadbanda su već prepoznali prednosti koje im nudimo i zato je Vipnet tržišni lider sa više od 145 tisuća korisnika. Ponudom mobilnog interneta bez mjesečne naknade do kraja godine, Vipnet je još jednom potvrdio status lidera u bežičnom broadbandu. Korisnicima već nudimo najbržu i najsigurniju mrežu uz HSPA + tehnologiju i uslugu Vip internet zaštita, a odsad ponovno mogu uživati i u najboljim cijenama na tržištu – rekao je Reinhard Zuba, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Osim pretplatnika, i prepaid korisnici interneta ovog ljeta uživaju u surfanju uz najpovoljniju cijenu na tržištu od samo 0,19 kuna po megabajtu. Naime, Vipme Broadband korisnici uz aktivaciju Opcije 1 GB plaćaju najjeftiniji prepaid gigabajt podatkovnog prometa od samo 191 kunu. Također, za svaku obnovu računa dobivaju iznenađenje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.