Vip mobilni hotspot i Sony PSP za zabavu u pokretu

Fotografija članka: Vip mobilni hotspot i Sony PSP za zabavu u pokretu

Popularna igraća konzola i bežični Wi-Fi modem su 499 kuna uz tarifu Vip mobilni internet 12 GB i ugovor na 24 mjeseca. Paket s najpovoljnijom cijenom Sony PSP konzole u Hrvatskoj ima i zabavnu igru s pitanjima iz opće kulture BUZZ!Mozak Hrvatske te brisač ekrana, torbicu i masku za PSP. Vip mobilni hotspot jednostavan je za korištenje i stane u džep, jednako kao i Sony PSP. Vipnet je prvi na tržištu ponudio korisnicima paket za igranje u pokretu te još jednom potvrdio status inovativnog lidera koji prati potrebe korisnika i dovodi svjetske trendove. 

Također, korisnici koji kupe ovaj paket i do kraja kolovoza potpišu ugovor na 24 mjeseca za jednu od tarifa Vip mobilni internet neće plaćati mjesečnu naknadu za tu tarifu do kraja godine. Primjerice, za tarifu Vip mobilni internet 12 GB korisnici do kraja godine neće plaćati mjesečnu naknadu od 399 kuna.

Vip mobilni hotspot iz Huaweija Vipnet je ponudio korisnicima prvi u svijetu i idealan je uređaj za pristup internetu u pokretu. Do pet korisnika istovremeno može surfati internetom na različitim uređajima, kao što su laptop, pametni telefon, digitalni fotoaparat i Sony PSP, tako da se preko WLAN veze spoje na internet. Svaki bežični Wi-Fi modem ima svoj naziv WLAN mreže i zaštitni ključ za pristup uređaju radi sigurnosti, odnosno protiv zlouporabe internet veze.

Jedna od najprodavanijih igraćih konzola u Hrvatskoj omogućava igranje video igrica i on-line igranje, gledanje filmova i slika, slušanje glazbe, pregledavanje interneta te dijeljenje sadržaja s prijateljima. Sony PSP ima ugrađenu Wi-Fi funkcionalnost koja omogućava pristup internetu preko WLAN-a, a vrlo ju je lako ostvariti uz Vip mobilni hot-spot.

Ukratko o uređajima:

Sony PSP
•    10,9 cm LCD zaslon
•    Stereo zvučnici
•    Memory stick Duo
•    Bežična mreža IEEE 802.11b
•    UMD (universal media disc)

Vip mobilni hot-spot
•    Maksimalno podržane brzine: HSUPA 5,76 Mbps, HSDPA 7,2 Mbps
•    Pohranjivanje i dijeljenje podataka korištenjem Micro SD kartice do 32GB memorije.
•    Baterija – do 5 sati rada bez dodatnog napajanja
•    SMS
•    Display sa prikazom mreže i stanjima WiFi-ja, baterije i veze na internet

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.