Vip korisnici mobilni Facebook koristili više od 100 milijuna puta

Fotografija članka: Vip korisnici mobilni Facebook koristili više od 100 milijuna puta

Vip korisnici mobilni Facebook koristili više od 100 milijuna puta

Oko 60.000 Vip korisnika posjetilo je više od 100 milijuna puta mobilni Facebook u kolovozu preko svog mobilnog telefona, objavili su danas iz Vipneta. Ujedno, čak 225 posto porastao je broj aktivacija Mobile surf podatkovnih paketa u kolovozu u odnosu na srpanj. Razlozi su niže cijene Mobile surf paketa od 1. kolovoza te jedinstvena pogodnost za Vip korisnike da, uz jedan od spomenutih paketa, dobiju i besplatno surfanje Facebookom preko mobilnog telefona. Vipnet je time još jednom dokazao da je lider u bežičnom broadbandu u kojem je stekao više od 120.000 korisnika.

Vip korisnici od sutra mogu izabrati i jednu od tri nove tarife za bežični pristup internetu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. U ponudi su tarife Vip mobilni internet s uključenih 1 GB podatkovnog prometa za 99 kuna, s uključenih 5 GB za 199 kuna te s uključenih 10 GB prometa za 299 kuna. S novim tarifama je Vipnet ponudio i originalni pristup kontroli troškova. Naime, osim uključenih gigabajta, tarifa nudi i dodatnih besplatnih 100 MB podatkovnog prometa za korisnike koji pređu svoju tarifnu kvotu. Nakon što potroše promet uključen u tarifu te dodatnih 100 MB, naplatit će im se promet po cijeni od 0,29 kuna po megabajtu.

– Vipnet je brojem korisnika bežičnog broadbanda već dokazao da je prvi izbor hrvatskih mobilnih surfera, a fantastične reakcije korisnika na besplatno surfanje Facebookom uz Mobile surf pakete potvrđuju da smo na pravom putu sve ove godine. Više od 800.000 Hrvata koristi Facebook i Vipnet je i ovaj put prepoznao što korisnici žele. Naše ogromne investicije u bežični internet pokazale su da smo razmišljali dugoročno i dobro. Vjerujem da će korisnici prepoznati i prednost novih Vip podatkovnih tarifa jer one uz najkonkurentnije cijene nude i surfanje najkvalitetnijom mrežom za prijenos podataka u Hrvatskoj – rekao je Henrik Norgaard, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Svi Vip korisnici koji aktiviraju neki od Mobile Surf podatkovnih paketa mogu i dalje besplatno surfati Facebook stranicama preko svojih mobilnih telefona ako se spoje na Facebook link na Vodafone live! mobilnom portalu ili na stranici .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.