Vip i Tomato korisnici od sada jednostavnije kupuju u Google Play Trgovini

Fotografija članka: Vip i Tomato korisnici od sada jednostavnije kupuju u Google Play Trgovini

Vip je svojim korisnicima omogućio jednostavniju kupovinu u Google Play Trgovini. Od sada sve aplikacije koje želite možete kupiti i preko Vip ili Tomato računa.

Oglas

Vip od sada svim svojim korisnicima koji su vlasnici Android pametnih telefona omogućuje brzu, jednostavnu i bezbrižnu kupovinu više od milijun aplikacija i sadržaja u uz naplatu putem i računa. Bez obzira je li riječ o Vip ili Tomato prepaid korisnicima ili s ugovorenom pretplatom, svi mogu digitalnu kupovinu dovršiti na lak način.

Vip i Tomato korisnici Android pametnih telefona u Google Play trgovini s podjednakom lakoćom preuzimaju aplikacije i sadržaje bez obzira naplaćuje li se preuzimanje ili je ono besplatno. Vip i Tomato korisnici tako mogu odabrati što žele od ponuđenog u Google Play Trgovini, uključujući kupovinu i preuzimanje aplikacija, sadržaja i filmova, kao i kupovinu unutar aplikacija.

Jednostavna, brza i fleksibilna usluga

Kao najfleksibilniji, najbrži, najdostupniji i bezbrižan način plaćanja za kupovinu digitalnih sadržaja, naplata putem Tomato i Vipme korisničkog računa omogućuje prepaid korisnicima kupovinu odabranog sadržaja naplatom iz iznosa na računu, odnosno putem mjesečnog računa za Vip i Tomato pretplatnike.

Mogućnost odabira i kupovine više od milijun aplikacija

Google Play je relevantna platforma za kupovinu aplikacija, s više od milijun aplikacija i igrica i preko milijardu korisnika, a filmoljupci u Hrvatskoj putem i računa na Google Play Movies mogu kupovati i najnovije filmove ali i klasike.

Korisnici su spremni platiti za sadržaj koji smatraju kvalitetnim i zanimljivim, a prema podacima AppAnnie.com, najpopularniji sadržaj za koji su korisnici spremni platiti u Hrvatskoj bilo da je riječ o samoj aplikaciji ili dodatnim sadržajima unutar aplikacije su bez premca igrice i to Clash Royale, Clash of Clans, Zynga Poker i 8-ball-pool, a Pokémon Go je i dalje među najpopularnijim igricama.

Novu uslugu možete aktivirati u nekoliko koraka, sve je opisano u videu niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Vip i Tomato korisnici trebaju u postavkama korisničkog računa u Google Play Trgovini za način plaćanja odabrati plaćanje putem Vip ili Tomato računa, unijeti svoje podatke te prihvatiti uvjete korištenja ove usluge. Nakon što zaprime SMS potvrdu od Googlea, korisnici imaju pristup cjelokupnom opsegu ponude Google Play Trgovine koja je dostupna Vip i Tomato korisnicima. Jednom kada je ovaj način plaćanja odabran omogućena je daljnja nesmetana naplata za sva buduća preuzimanja aplikacija i sadržaja u Google Play Trgovini.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.