Vip GPS – novi Vipnetov auto nadzor voznog parka

Fotografija članka: Vip GPS – novi Vipnetov auto nadzor voznog parka

Vip GPS – novi Vipnetov auto nadzor voznog parka

Vipnet je prvi mobilni operater koji je uveo ovu uslugu na tržištu, i to na zahtjev korisnika, a ovakva specijalizirana usluga pomaže u povećanju učinkovitosti tvrtki koje imaju vlastiti vozni park. Cijena mobilne jedinice je 491 kunu, a mjesečna pretplata za uslugu 111,93 kune. Prvih 30 dana je korištenje usluge besplatno za sve korisnike.

Usluga Vip auto nadzor omogućuje uspješnije upravljanje troškovima voznog parka jer praćenje kretanja vozila utječe na smanjenje prijeđene kilometraže vozila, prekoračenja brzine, prosječne brzine kretanja i potrošnju goriva. Za korištenje usluge nije potrebno instalirati dodatni softver, dostatan je pristup internetu i e-mail adresa, svaki novi korisnički račun mora se registrirati na , a Vipnet pruža podršku 7 dana u tjednu 24 sata na dan.

Usluga Vip auto nadzor razvijena je u suradnji s tvrtkom GISDATA, a omogućuje korisnicima da u svakom trenutku mogu pratiti kretanje vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, pregledati kretanja vozila u prošlosti, pregledati detaljne statistike korištenja vozila, te u konačnici smanjiti brigu o svojim vozilima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.