Vip cloud market – nova online platforma za poduzetnike, sigurna, učinkovita i isplativa

Fotografija članka: Vip cloud market – nova online platforma za poduzetnike, sigurna, učinkovita i isplativa

I u Vipnetu su odlučili svojim korisnicima cloud usluge učiniti što dostupnijima. Tako su pokrenuli Vip cloud market, online platformu na kojoj će sve cloud usluge biti dostupne 0-24 sata.

Oglas

Već u samom startu u Vipnetovoj cloud trgovini pronaći ćete nekoliko zanimljivih aplikacija, odnosno usluga. Korisnici na jednom mjestu mogu dobiti informacije o cloud uslugama u ponudi, obaviti online kupnju te vrlo jednostavno i brzo upravljati kupljenim uslugama. Niže možete vidjeti i video kako je zamišljen Vip Cloud Market.

Vip cloud market namijenjen je poslovnim korisnicima, osobito malim i srednjim poduzetnicima, a usmjeren je na ispunjavanje dnevnih potreba s kojima se susreću u svojim djelatnostima i ne zahtjeva osobito poznavanje tehnologije na kojoj se cloud zasniva. Jedini uvjet koji korisnik mora ispunjavati kako bi pristupio Vip cloud marketu je pristup internetu i nekom od internetskih preglednika. Vip cloud market poduzetnicima omogućava korištenje usluga koje su se tradicionalno obavljale preko računalnih servera smještenih u prostorijama tvrtki, ali sada uz znatno niže cijene. Naime, usluge iz portfelja Vip cloud marketa pristupačne su, troškovi ovise isključivo o njihovu korištenju, a uz to su fleksibilne, mogu se vrlo jednostavno uključivati i isključivati ovisno o potrebama te u vrlo kratkom roku mogu znatno reducirati i sistematizirati količinu poslovnih obveza.

Ovo rješenje namijenjeno je prvenstveno poslovnim korisnicima jer u potpunosti iskorištava prednosti koje donosi poslovanje u oblaku. Riječ je prije svega o sigurnom poslovanju uz izbjegavanje kupovine skupocjene informatičke opreme, servera i licenci, bez zahtjevnih tehnoloških edukacija, bez skrivenih troškova te uz plaćanje po potrošnji.

– Vip cloud market će biti mjesto na kojemu mali i srednji poduzetnici započinju svoj radni dan. Sve je prilagođeno korisnicima i maksimalno je pojednostavljeno, tako da će se nakon registracije sve aktivnosti, odnosno kupnja novih usluga, dodavanje novih korisničkih računa ili uklanjanje usluga, obavljati online. Isto tako, velikim tvrtkama cloud usluge donose fleksibilnost i dodatnu uštedu jer putem Vip cloud marketa tvrtka može znatno proširiti i unaprijediti svoj IT sustav u samo nekoliko sekundi ili klikova – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Na Vip cloud marketu korisnici će moći odabrati neku od postojećih aplikacija: Vip blagajna, Vip auto nadzor, Vip nadzor prodaje, Vip fax, Vip nadzor brodova, Vip nadzor radnog vremena i Business e-mail. U sljedećih nekoliko mjeseci portfelj usluga će biti kontinuirano nadopunjavan i brojnim drugim aplikacijama kao što su Microsoft SharePoint, Microsoft Lync, web hosting za male i srednje tvrtke, te razna CRM (Upravljanje odnosima s korisnicima) i ERP (Upravljanje resursima kompanije)  cloud rješenja.

Vip Cloud Market 02

PREGLED VIP CLOUD USLUGA

1.    Vip blagajna – Već za 60 kuna mjesečno osigurava sve što je potrebno za jednostavno izdavanje računa u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu gotovinom te omogućava izradu računa za različite načine plaćanja, daje preglednu evidenciju artikala i usluga s cijenama, nudi pregled izdanih računa te ispis računa za računovodstvo.
2.    Vip auto nadzor – Usluga namijenjena vlasnicima vozila koja već od 91 kuna mjesečno omogućuje da korisnik u svakom trenutku može locirati bilo koje svoje vozilo na karti u Hrvatskoj ili inozemstvu, pregledati kretanje vozila u prošlosti, pregledati detaljne statistike korištenja vozila i primiti automatske izvještaje o korištenju vozila na e-mail.
3.    Vip nadzor prodaje – Revolucija u terenskom poslovanje već od 149 kuna mjesečno. Usluga je namijenjena djelatnicima na terenu koji bilježe podatke, fotografiraju situacije ili zaprimaju narudžbe te ih povratkom u ured naknadno unose u interne sustave. Ova usluga omogućuje efikasno praćenje produktivnosti uz dvosmjernu online komunikaciju između tvrtke i terenskih djelatnika.
4.    vipFax – Omogućuje slanje, primanje i pohranu faks poruka korištenjem računala ili drugih telekomunikacijskih uređaja poput pametnih telefona ili tableta. Već za 25 kuna mjesečno omogućuje uštedu vremena i uredskog materijala, slanje i primanje faksa s bilo koje lokacije koja ima pristup Internetu i pohrana faks poruka u digitalnom obliku bez gubitka kvalitete.
5.    Vip nadzor brodova – Usluga koja već za 91 kuna mjesečno omogućava lociranje plovila u realnom vremenu, dobivanje detaljnih izvještaja o kretanju plovila, točno vrijeme, mjesto događaja i lokaciju plovila u slučaju havarije, opasnosti i oštećenja, provjeru rute kretanja plovila u prošlosti, dobivanje detaljne statistike o kretanju plovila kroz izvještaje.
6.    Vip nadzor radnog vremena – Poslovno rješenje za evidenciju radnika, radnog vremena i prisutnosti na radu, usklađeno s Pravilnikom o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima. Najjeftinija usluga za evidenciju radnog vremena na tržištu koja za 91 kuna mjesečno omogućuje lako i jednostavno vođenje evidencije radnog vremena, odnosno radnih sati zaposlenika i prisutnosti na radu (uporabom kartica).
7.    Business e-mail – Usluga razvijena na temelju Microsoft tehnologije koja već za 10,07 kuna mjesečno omogućuje malim i srednjim tvrtkama da, koristeći mogućnost svjetskih trendova komuniciranja, uspješno i jednostavno posluju. Nudi potpunu funkcionalnost Exchange e-mail servera za potrebe malih i srednjih tvrtki.

Vipnetov CLOUD MARKET pronaći ćete na web adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.