Vip blagdanska ponuda – mobiteli i razgovori za 0 kuna!

Fotografija članka: Vip blagdanska ponuda – mobiteli i razgovori za 0 kuna!

Vipnet je i ovih blagdana odlučio počastiti svoje korisnike brojnim darovima u kojima će moći uživati zauvijek! U posebnoj ponudi koja je dostupna od 19. studenoga, svi Vip korisnici, ovisno o uslugama koje koriste, dobit će cijeli niz pogodnosti koje mogu neograničeno koristiti tijekom cijele godine, a ne samo za blagdane.

Već sada novi i postojeći Vipme korisnici, koji aktiviraju tarifu Hoću Vip+ te nadoplate svoj račun bonom od minimalno 100 kuna, mogu razgovarati besplatno unutar Vip mreže zauvijek i bez ograničenja. No to nije sve, iz bogate Vip ponude korisnici mogu izabrati i mobilne uređaje po svojoj mjeri, i to za 0 kuna, budući da im Vip na račun vraća puni iznos plaćenog uređaja. Primjerice, ako se odluče za uređaj po cijeni od 299 kuna, puni iznos od 299 kuna bit će vraćen na njihov Vipme račun i moći će ga trošiti na pozive i poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj. Ponuda vrijedi za sve uređaje dostupne u prepaid ponudi.

Nastavlja se i iznimno dobro prihvaćena promocija ‘Svaka obnova dobiva’ zahvaljujući kojoj Vipme korisnici dobivaju iznenađenja pri svakoj obnovi računa. Nadalje, Vipme korisnici u tarifi Hoću Sve+ mogu razgovarati za 0,39 kuna po minuti prema svim mrežama u Hrvatskoj, dok im aktivacija tarife Hoću SMS+ omogućava besplatno slanje  SMS poruka.

U ovo blagdansko vrijeme Vipnet nije zaboravio ni pretplatnike pa tako svi privatni i poslovni korisnici koji do kraja godine potpišu novi ili produže postojeći ugovor na 24 mjeseca u svim Sve za mene i Sve za posao tarifama, na poklon dobivaju popust od 50 posto na mjesečnu pretplatu. U pogodnostima ove blagdanske promocije uživat će zauvijek jer se ona produljuje zajedno s produljenjem ugovorne obveze.

Korisnicima podatkovnih tarifa koji potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 12 ili 24 mjeseca Vip također od sada zauvijek daruje popust od 50 posto na mjesečnu pretplatu. Za brzo i ugodno surfanje  Vip mrežom, koju je njemačka tvrtka za mjerenje P3 Communications nedavno ocijenila najboljom u Hrvatskoj, korisnicima je na raspolaganju Vodafone Mobile Connect USB Stick po cijeni od 9 kuna.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.