Vip ADSL i BlackBerry – odlična božićna ponuda za poslovnjake

Fotografija članka: Vip ADSL i BlackBerry – odlična božićna ponuda za poslovnjake

Nakon što je privatnim korisnicima ponudio najbolju božićnui ponudu do sada, Vipnet sada proširuje svoju ponudu i božićnim iznenađenjima za poslovne korisnike. Početkom listopada ove godine Vipnet je svojim poslovnim korisnicima ponudio  cjelovito komunikacijsko rješenje  koje se sastoji od brzog ADSL interneta, fiksne telefonije te novih timskih tarifa, i to po prosječno 30 posto povoljnijoj cijeni od konkurencije, blagdansko vrijeme donosi i dodatne popuste.

Svi novi korisnici koji potpišu ugovor za Vip ADSL uslugu na 24 mjeseca, na dar dobivaju 50 posto popusta na mjesečnu naknadu Vip ADSL paketa, a u tom božićnom poklonu mogu uživati zauvijek jer se promocija produljuje zajedno s produljenjem ugovorne obveze. Blagdanske pogodnosti vrijede za svaki od šest Vip ADSL paketa u Vip ponudi koji se razlikuju po brzinama prijenosa podataka, podatkovnom prometu i broju fiksnih linija.

Vip je pripremio iznenađenje i za korisnike BlackBerry tarifa kojima također daje popust od 50 posto koji kao i za ostale tarife u poslovnoj božićnoj ponudi vrijedi zauvijek uz potpisivanje novog ili produljivanja postojećeg ugovora s trajanjem od 24 mjeseca.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.