Vimeo PRO profesionalni video hosting servis ponudio još više

Fotografija članka: Vimeo PRO profesionalni video hosting servis ponudio još više

Čuli ste za Vimeo? U našem slučaju to je alternativni “video sharing” website koji je proširio mogućnosti za profesionalno snimanje i spremanje videa – Vimeo PRO.

Oglas

U prvom redu Vimeo je namijenjen poslovnim kreativcima i idealan je za male poslovne korisnike kojima je video na neki način sastavni dio poslovanja. Primjerice, u Vimeo player sada možete ugraditi logo svoje kompanije, a što ne možete na Youtubeu. Kad već spominjemo Youtube, on i nije konkurencija, Vimeo funkcionira na sasvim drugim osnovama. Kada govorimo o konkurenciji, to su više Brightcove, Ooyala, a manje YouTube (iako ako nas pitate sve je to konkurencija). Je li Vimeo PRO besplatan? Nije.

Vimeo PRO usluga košta 199$ godišnje, a za taj novac ćete dobiti puno više nego što ste dobivali do sada, primjerice više prostora za smještanje vaših video priloga i neograničeni HD playback. Nije teško prepoznati kako se i ovdje radi o poboljšanoj cloud usluzi.

Konkretno, Vimeo PRO korisnici sada imaju 1TB godišnje (20GB tjedno), što je ekvivalent od 5 sati HD videa tjedno, što je prilično. Usporedbe radi, korisnici su prije imali 50GB i limit na 250.000 gledanja, dok je sada broj gledanja neograničen. Ako niste znali, svako gledanje video priloga generira veliki online promet, u bliskoj budućnosti upravo će video biti najveći generator prometa na Internetu.

Vimeo PRO svojim korisnicima nudi i stalnu podršku – svi upiti će se rješavati u roku sat vremena. Tu je i kompatibilnost s mobilnim uređajima, FTP upload, podrška za HTML 5, enkripcija passwordom, i još puno toga.

Isplati se biti korisnik , naravno ako ste profesionalac… svi ostali na besplatni Youtube :)

Vimeo PRO

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.