ViewSonic ViewPad 4 na androidu inačice 2.4?

Fotografija članka: ViewSonic ViewPad 4 na androidu inačice 2.4?

Na CES-u u Las Vegasu prošlog mjeseca, ViewSonic je predstavio 4.1 -inčni ViewPad 4 android smartphone. Prema službenoj objavi, model ima implementiran Android 2.2 operativni sustav ali trebao bi dobiti android 2.3 Gingerbread ubrzo nakon lansiranja. Punu specifikaciju možete pogledati .

U međuvremenu, dolazi do promijena. Google uviđa da im je potreban neki način kako bi da smanji jaz između smartphonea i tableta. Razlog je taj da dual-core aplikacije dizajnirane za android 3.0 (tablet verzija androida), ne mogu se izvoditi na jedno jezgrenim procesorima pod Androidom inačice 2.3.  Nadalje, izvor dodaje da android 2.4 neće biti zasebni OS  jer to je samo manja nadogradnja koja bi trebala popraviti neke greške i prvenstveno pružiti podršku android 3.0 aplikacijama. Možda ta činjenica je i glavni razlog zašto je veliki dio proizvođača mobilnih uređaja do sada bio suzdržan oko nadogradnje OS-a 2.3 inačice za svoje uređaje. (ne uključujući Google Nexus S), U stvari, gotovo jedina funkcija android oznake 2.4, ako je vjerovati izvoru, bit će podršku za dual-core aplikacije na single-core uređajima.

Tako je, osim izvješća o puštanje datum novog smartphone, postalo poznato da Google ubrzati će svoj sljedeći mobilni operativni sustav.  I, prema posljednjim informacijama, zadnja inačica OSa 2.3.3.  dobila je  proširenu NFC značajku,  podršku za peer-to-peer veze s "drugim” NFC uređajima, a koja će raditi s "gotovo bilo kojim standardnim NFC čipom u uporabi danas". To bi moglo značiti da tvrtka vjerojatno radi na NFC sustavu plaćanja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.