Više od 80 000 registriranih korisnika u potrazi za informacijom

Fotografija članka: Više od 80 000 registriranih korisnika u potrazi za informacijom

Više od 4 milijuna učitavanja mjesečno te više od 80 000 korisnika, najbolji su pokazatelji da je Croportal odgovorio na sve potrebe modernih korisnika koji do kvalitetne i korisne informacije žele doći brzo i iz različitih izvora, neovisno o tome radi li se o izvorima službenih medija, manjih internetskih stranica ili specijaliziranih blogova.

Upravo tehnologija brine da se na stranicama Croportala uvijek nalaze one najnovije i najaktualnije vijesti. Zahvaljujući RSS feedovima, vijesti same „dolaze“ na Croportal – četrdesetak domaćih news portala i specijaliziranih stranica medijski su partneri Croportala tako da se vijesti objavljene na njima automatski objavljuju i na Croportalu.  Prednost Croportala leži i u činjenici da se za svaku vijest ili korisnički surf može glasati, slati ih prijateljima ili ih komentirati.

Također, Croportal je postao i najboljim načinom promocije za mnoge blogere – naime, svi blogeri koji aktivno pišu zanimljive i korisne blogove, mogu ih prijaviti na Croportal i tako ostale korisnike upoznati sa svojim blogovima. Upravo kombinacija „službenih“ vijesti i korisnički dodanog sadržaja čini Croportal zanimljivim i dinamičnim, što su očito prepoznali i sami korisnici.
Zahvaljujući interaktivnom pristupu informacijama, Croportal se na hrvatskom internetskom tržištu pozicionirao kao portal koji se kreira od strane samih korisnika koji na jednom mjestu očekuju aktualan i koristan sadržaj.

Provjerite i sami na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.