Vido M9i – Android i Windows OS tablet sa baterijom od 8.000 mAh

Fotografija članka: Vido M9i – Android i Windows OS tablet sa baterijom od 8.000 mAh

Sve je veći broj Dual OS tableta koji se pojavljuju iz Kine; najnoviji je primjer Vido M9i tablet.

Oglas

Ovaj kineski tablet radi na Android i Windows operativnim sustavu te se očekuje da će krajem ovog mjeseca biti stavljen u prodaju. Cijena Vido M9i tableta još uvijek nije poznata, ali doznali smo njegove specifikacije.

Vido M9i Dual OS tablet radi na Windows 8.1 i Android 4.4 KitKat operativnom sustavu. Dovoljan je pritisak na jednu tipku i u taj tren se operativni sustavi zamjenjuju bez potrebe za resetiranjem uređaja. Ovaj tablet ima 9.7-inčni Retina ekran rezolucije 2048 x 1536 piksela te lijepo dizajnirano aluminijsko kućište.

Ispod ugodne vanjštine nalazi se četverojezgreni Intel Atom Z3735F procesor koji radi na taktu od 1.33GHz (sa Turbo Boost-om i do 1.86 GHz) sa Intel HD grafikom, 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije koja je proširiva do 64 GB putem MicroSD kartica. Kamere su solidne (s obzirom da ipak govorimo o tabletu); prednja ima 2 MP, a stražnja kamera 5 MP.

Ovaj tablet ima standardne dimenzije od 234 x 165 x 8.1 mm, teži 495 grama, a njegov rad podržava baterija kapaciteta 8.000 mAh. Od opcija povezivanja navode se Bluetooth, Wi-Fi i USB OTG. Za sada nema ni riječi o tome podržava li ovaj tablet mobilne funkcije poziva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.