Vidi Web Top 100 – Dodijeljene hrvatske hi-tech nagrade

Fotografija članka: Vidi Web Top 100 – Dodijeljene hrvatske hi-tech nagrade

Vidi Web Top 100 - Dodijeljene hrvatske hi-tech nagrade

U zagrebačkom hotelu Regent Esplanade su pred više od dvije stotine VIP uzvanika dodijeljene, već jedanaestu godinu za redom, hrvatske nacionalne visokotehnološke nagrade Vidi Web Top 100 – za najbolje hrvatske web stranice. Pred više od 200 uzvanika i uz medijsko praćenje više od trideset medijskih kuća u Zagrebu su dodijeljene hrvatske nacionalne visokotehnološke nagrade.

U sklopu Vidi awards2009 dodijeljene su i nagrade za inovacije u visokim tehnologijama (Vidi e-novation), Premijerkina web nagrada kao najviše hrvatsko Internet priznanje i prva hrvatska nacionalna nagrada za najbolju ICT implementaciju neinformatičke tvrtke (VIDI ICT gold).

Ostali suosnivači i partneri Vidi Awards 2009 nagrade i svečane dodjele, uz informatičku izdavačku kuću Vidi su odreda istaknute hrvatske i međunarodne kompanije i organizacije kao što su Institut Ruđer Bošković, T-Hrvatski Telekom, Središnji državni ured za e-Hrvatsku, Ericsson Nikola Tesla, IN2, APIU, Infodom, Pricewaterhouse Coopers, BICRO, Microsoft, APIS-IT i Ruđer Inovacije.

Više na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.