Vidi Web Top 100 – 5 do 12 za nominacije – imate još samo nekoliko sati!

Fotografija članka: Vidi Web Top 100 – 5 do 12 za nominacije – imate još samo nekoliko sati!

U ponedjeljak 12. 11. točno u podne je posljednji trenutak za prijavu na ovogodišnji natječaj Vidi Web Top 100. Prijavite svoj web ili aplikaciju što prije na nacionalni natječaj za najbolje webove i aplikacije.

Oglas

VIDI Web Top 100 je natječaj koji postoji već 14 godina i koji je promovirao mnoge, danas poznate i uspješne webove,  svake godine privlači mnoge nove web servise da se promoviraju širokoj javnosti Hrvatske i regije. Unatoč recesiji ovaj natječaj pokazuje da web industrija prolazi svoje dobre dane jer tvrtke i pojedinci ulažu u razvoj webova i mobilnih aplikacija te su svjesni da se na tome ne smije štedjeti.

Ove godine Stručno vijeće sastavljeno od profesionalaca iz struke, preporučenih od Web::Strategije, podignut će opet letvicu ocjenjivanja kako bi se uvažili najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji web servisa i aplikacija te će se osim dobrog i kvalitetnog sadržaja gledati i primjena inovacija, intuitivnost koncepta, ali i dobar i funkcionalan dizajn.

Na natječaj se mogu prijaviti profesionalci koji se bave razvojem internetskih stranica, mobilnih aplikacija no i amateri koji pišu svoj blog, tvrtke sa svojom korporativnom ili Facebook stranicom…

Stručni ocjenjivački sud sastavljen od 40-ak renomiranih stručnjaka iz hrvatskih redakcija i organizacija dodijelit će nagrade u 11 kategorija: Blogovi/ Korporativne stranice/ Mediji, novosti, oglasnici/ Web promocija, Community servisi i social media aplikacije/ Turizam i putovanja/ Sport, zdravlje, prehrana/ Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi/ Znanost, obrazovanje, kultura/ Zabava, moda, glazba / Mobilni web i mobilne aplikacije te kao dodatna kategorija Vidi Web Top 10 ExU, namijenjena webovima iz cijele regije. Znate li za zanimljivu web stranicu koja bi mogla zaintrigirati korisnike, a može proći kroz naše kriterije ocjenjivanja, prijavite je na .

Spomenimo kako je među nominiranima i naš Racunalo.com portal.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.