Video test: Motorola Droid vs Droid 2 i nešto o DroidX modelu

Fotografija članka: Video test:  Motorola Droid vs Droid 2 i nešto o DroidX modelu

Podsjetimo, prema preliminarnim podacima, Droid 2 – je klizač sa 3.7“ zaslonom osjetljivim na dodir, QWERTY tipkovnicom i 5-megapixelnom kamerom.Prema izvoru, novost je Texas Instruments OMAP3630 procesor sa 1 GHz te je opremljen s 512 MB RAM-a, što je dva puta više od Motorola Droid. Očigledno, zbog tih faktora Motorola Droid 2 tijekom testova pokazala je rezultate ispitivanja, znatno veće od svog prethodnika. Izvor sugerira kako će biti pušten smartphone sa operativnim sustavom, Android 2.1 s novim suptilnijom verzijom MOTOBLUR, ali brzo se očekuje i Android 2.2 nadogradnja.

Pogledajte sada usporedbu Droid i Droid 2 modela:

DroidX

Kao što smo naveli u uvodu uz model Droid 2 trebao bi se pojaviti i model Droid X. Za one koji se pitaju, Droid X i Droid 2 su u osnovi ista telefona ispod poklopca. Droid X, nema fizičku tipkovnicu, ima 4.3“  zaslon, 8 megapixelnu kameru, 720p video snimanje, i mikro HDMI izlaz. Ako ste u potrazi za uređajem centriran oko multimedije, onda Droid X je bolji izbor.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.