Vibby – podijelite s nekim samo dio YouTube filma

Fotografija članka: Vibby – podijelite s nekim samo dio YouTube filma

Kako nekome pokazati samo dio YouTube filma

Oglas

Recimo da ste gledali rusku paradu za Dan pobjede i želite mu pokazati samo nove rakete koje su Rusi nedavno nabavili. Ili ste gledali cijeli Google I/O i želite nekome u čudu da prenijeti da Google donosi čak još dvije nove aplikacije za dopisivanje. Tome će poslužiti Vibby.

je super alat za dijeljenje dijelova dijelova filmova koje ste našli na YouTubeu. Koristan je u najmanju ruku zbog toga što su neki filmići na YouTubeu toliko loši da ih se ne isplati gledati cijele. Kako bi dali korisnicima da podijele one momente koji su najbitnije, autori Vibbya su stvorili ovaj lagani i koristan alat.

Vibbyevo sučelje teško može biti lakše. Označite film, zalijepite link i odrežite dijelove koji vas zanimaju. Nakon toga taj dio samo treba podijeliti s nekim.

Osim toga Vibby dopušta i komentare kada dijelite nekome trenutke pa možete i istaknuti na što gledatelje treba točno obratiti pažnju.

Vibby je trenutno još u betici i podržava samo YouTube, a s vremenom planiraju podržati i druge stranice.

Podijelite s nekim samo dio YouTube filma_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.