Vertu Signature Cobra – nova mjera luksuza

Fotografija članka: Vertu Signature Cobra – nova mjera luksuza

Čemu kupovati mobitel zlatne boje kad možete imati ručno izrađen mobitel od pravog zlata optočen dragim kamenjem iz ograničene serije…

Oglas

je firma koja u Engleskoj već dugi niz godina proizvodi najskuplje rukom-izrađene uređaje koji odišu luksuzom i delikatnim materijalima za one najbogatije.

Novi uređaj iz njihove jest Vertu Signature Cobra. Zlatno tijelo ovog ultra-luksuznog uređaja krasi neobična kobra oblikovana od 439 rubina koja drži ovaj mobitel u svom zagrljaju. Oči simpatične zimijice su dva smaragda, a dodano je i zlato i kristali, onako da se nađe. Sam dizajn izrađen je u Francuskoj draguljarnici Boucheron.

Nisu samo skupocjeni materijali odlika Vertu Signature Cobra već i iskustvo kupnje. Radi se o izrazito ograničenoj seriji, napravljeno je samo osam komada. I onaj tko ga naruči dobit će dostavu helikopterom na kućni prag.

Cijena? Prava sitnica. Početna cijena u kini jest 2,5 milijuna yena, odnosno otprilike dva milijuna i četiristo tisuća kuna.

Osobno mislim da je sve to mjerenje ku*ca, ali tko voli nek’ izvoli. Kako se vama čini? Napišite u komentaru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.