Vertu lansira Signature Touch smartfon s Android KitKat 4.4 za samo 11 300 $

Fotografija članka: Vertu lansira Signature Touch smartfon s Android  KitKat 4.4 za samo 11 300 $

Proizvođač luksuznih smartfona Vertu je predstavio svoju najnoviju kreaciju s Touch potpisom, cijene oko 11.300 $. Vjerojatno ste se primli za glavu i zapitali: pa što taj smartfon nudi? Imamo informacije.

Oglas

Vertu Signature Touch pokreće Qualcomm Snapdragon 800 čip s 4 jezgre koje rade na 2.3 GHz, 2 GB RAM-a i ima kapacitet od 64 GB interne memorije. Vodootporan zaslon mjeri 4,7-inča s rezolucijom 1.080 x 1.920 piksela gustoće piksela 473 ppi, i izrađen je od kristala safira 5. generacije. Dodatno je premazan s nekoliko slojeva za smanjenje refleksije što povećava vidljivost zaslona.

Vertu lansira Android s KitKat 4.4 smartfon za samo 11.300 $ 01

Opremljen je 13 MP kamerom s dvostrukom LED bljeskalicom, koji je izradio Hasselblad, švedski proizvođač kvalitetnih kamera. Prednja kamera ima senzor 2,1 MP. Dolazi s podrškom za 4G mreže. Audio komponente su razvijen od strane Bang & Olufsen. Audio sustav je u stanju nositi se s virtualnim surround zvukom Dolby Digital Plus i dual stereo zvučnicima.

Vertu lansira Android s KitKat 4.4 smartfon za samo 11.300 $ 02
Uređaj se napaja baterijom 2275 mAh i podržano je Qi bežično punjenje.

Vertu lansira Android s KitKat 4.4 smartfon za samo 11.300 $ 09

Vertu Signature Touch pokreće Android 4.4 KitKat, s prilagođenim korisničkim sučeljem od proizvođača. Tijelo je izrađeno od titana i kombinacije kože. Svaki smartfon će biti i potpisan od strane jednog obrtnika u Engleskoj koji je izradio smartfon, Naime modeli se rade ručno.

Vertu lansira Android s KitKat 4.4 smartfon za samo 11.300 $ 05

ima integrirani NFC modul uz sve ostale standardne module za bežični prijenos podataka plus iPass Wi-Fi pristup širom svijeta. Svakako treba spomenuti da ima mogućnost korištenja tajnih razgovara i poruka ali sigurnosni sustav omogućujući da tajnost može koristiti i osoba koja nema Vertu model ako komunicira s Vertu vlasnikom. Za dodatnu sigurnost brine se Kaspersky sigurnosni softver. Ti je i Vertu Concierge, specijalizirana služba za potporu dobivanja informacija svih vrsta od Shoppinga, letova, hotelskog smještaja itd. iz globalno umreženih centara u svim većim vremenskim zonama na 15 jezika. Pune informacije i specifikacije možete pruzeti u .pdf obliku

Vertu lansira Android s KitKat 4.4 smartfon za samo 11.300 $ 07

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.