Vernee X1 Special Edition – dolazi još jedan vrlo isplativi smartfon (6GB/64GB)

Fotografija članka: Vernee X1 Special Edition – dolazi još jedan vrlo isplativi smartfon (6GB/64GB)

U kompaniji su se pohvalili kako se njihov novi Vernee X pametni telefon odlično prodaje – postoje dva različita modela, a pojavila se potreba i za treći koji su nazvali Vernee X Special Edition, ili samo Vernee X1.

Oglas

Podsjetit ćemo vas – Vernee X je “all-screen” smartfon s 4 kamere, a u prodaji se nalaze dvije inačice s različitim količinama radne i interne memorije, i to osnovni od 4GB/64GB i jaki 6GB/128GB. Novi Vernee X1 će biti kombinacija ova dva modela, tako da će imati 6GB/64GB što znači da će biti još fluidniji u radu i sličniji top modelu. Pojavit će se i na promotivnoj prodaji od 16-22. travnja, a detalje možete pronaći na .

Osim što će imati spomenutu kombinaciju radne i interne memorije, novi Vernee X1 će imati i 6 inčni IPS ekran omjera 18:9 i FHD+ rezolucije od 1080 x 2160 točaka, a treba spomenuti kako ekran zauzima čak 83,8% prednje površine smartfona, a dodatno je prekriven 2.5D zakrivljenim staklom što je i u skladu sa zakrivljenim dizajnom samog smartfona. U kompaniji su također ponosni što su u kućište smartfona s 5,5 inčnim ekranom smjestili puno veći ekran, tako da ćete ga moći puno ugodnije držati u ruci.

Još jedna zanimljivost na ovom smartfonu su četiri kamere koje možete bolje podešavati i koje su artimetički optimizirane. Prednje su kamere od 13 MP + 5 MP te su dobile novi mod za uljepšavanje (Beauty Mode 2.0), kao i dodatne detalje za portret, što u konačnici daje bolje selfie fotke. Stražnja dvostruka kamera je od 16 MP + 5 MP, glavna je opremljena Sony IMX258 senzorom i otvorom blende od f/2.0 tako da će snimljene fotografije biti odlične, a također možete snimati i “bokeh efekt”.

Novi Vernee X Special Edition (Vernee X1) uz puno radne i interne memorije, a ono što nismo spomenuli je kako se radi o brzom LPDDR4X RAM-u. Isto tako, smartfon radi na MediaTekovom 8-jezgrenom Helio P23 procesoru na 2,5 GHz, uz Mali-G71 MP2 grafiku, a koja u odnosu na prethodnu generaciju ima bolje performanse za oko 10%, te troši oko 15% manje baterije. Kada to stavimo u kombinaciju s 6GB/64GB radne i interne memorije (koju možete proširiti do 128 GB), dobit ćete zaista moćan pametni telefon koji će ispuniti očekivanja i onih puno zahtjevnijih korisnika.

Mnogima će se svakako svidjeti i vrlo moćna baterija od čak 6200 mAh i velike gustoće, dok u VOS operativnom sustavu (koji se temelji na Android OS-u) postoji posebno optimiziran način rada u kojem štedite potrošnju baterije. Drugim riječima, Vernee X1 može raditi i od 4 dana do slijedećeg punjenja, odnosno do čak 76 dana na čekanju. Zahvaljujući brzom punjenju bateriju možete do 100% napuniti za 2 i pol sata. Temperatura punjenja je niža i brzo je punjenje sigurno.

Dodajmo i kako se za sigurnost brine i nekoliko načina otključavanja uređaja od kojih spomenimo otključavanje prepoznavanjem lica (Face ID), kao i čitač otiska prsta koji se nalazi sa stražnje strane smartfona.

Sve su ovo razlozi zbog kojih itekako vrijedi potražiti ovaj pametni telefon. Samo ćemo vas još jednom podsjetiti kako od 16-22. travnja traje promotivna prodaja Vernee X1 smartfona na po cijeni od samo 199,99$.

Više informacija o ovom smartfonu potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.