Vernee X će imati ‘all screen’ ekran 4 kamere i još ponešto

Fotografija članka: Vernee X će imati ‘all screen’ ekran 4 kamere i još ponešto

Prema najnovije dostupnim informacijama poznato nam je kako će kompanija uskoro predstaviti novi “all screen” pametni telefon pod nazivom Vernee X, a koji donosi zanimljive karakteristike.

Oglas

Novi Vernee X će biti jedan od ljepših kompanijinih smartfona s vrlo lijepim vanjskim izgledom, a što prati i jaka hardverska konfiguracija. Ekran će imati 2.5D zakrivljeno staklo koje je povezano sa središnjim okvirom tako da sve izgleda vrlo lijepo i elegantno. Isto tako, rubovi izgledaju vrlo ekskluzivno i zgodno.

Sve to možete vidjeti i na priloženim slikama, a ako se malo bolje zagledate u njih primijetit ćete kako je Vernee X u stvari vrlo tanak smartfon. Stražnji dio smartfona je blago zaobljen i kao takav izgleda vrlo moderno i privlačno. Isto tako, zahvaljujući ovakvom vanjskom izgledu lijepo će se uklopiti u vašu ruku i bit će ugodan za korištenje.

Što se tiče tehničkih karakteristika smartfon se može pohvaliti velikim 6 inčnim “all screen” ekranom s omjerom stranica od 18:9, te zauzima čak 83,8% prednja površine. Isto tako, može se pohvaliti kako radi na novom MediaTekovom 8-jezgrenom Helio P23 procesoru na 2,3 GHz, a koji je u odnosu na prethodnu generaciju za oko 10% brži i 15% troši manje baterije. Na raspolaganju vam je i 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Spomenimo i kako radi na posebno optimiziranom VOS sučelju koje se temelji Android 7.1 Nougat operativnom sustavu tako da ćete imati bolje korisničko iskustvo.

Što se kamera tiče, na raspolaganju vam su vam čak četiri – dvije sprijeda i dvije straga, čini nam se kako je kombinacija prilično moćna. Prednje selfie kamere su od 13 MP + 5 MP tako da zajednički posebno koordiniraju količinu svjetlosti, a na raspolaganju vam je i poseban sustav uljepšavanja koji će snimiti puno ljepše selfie fotke čak i u slabo osvijetljenim prostorima. Stražnja dvostruka kamera je od 16 MP + 5 MP, a obje imaju otvor blende od f/2.0, te fazni auto fokus (PDAF). Naravno, možete snimiti i poseban “bokeh efekt” s dodatno izoštrenim fokusiranim objektom i dodatno zamagljenom pozadinom.

Čini nam se kako je Vernee X vrlo zanimljiv uređaj. Pitanje je samo – po kojoj će se cijeni prodavati. Pratite nas i dalje, to ćemo saznati vrlo brzo. U međuvremenu posjetite , pronaći ćete puno toga zanimljivog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.