Vernee vrlo aktivan na MWC 2018

Fotografija članka: Vernee vrlo aktivan na MWC 2018

Zadnji je dan sajma MWC 2018 u Berceloni, još uvijek stignete posjetiti Vernee štand broj 6K40, gdje možete vidjeti sve nove kompanijine pametne telefone.

Oglas

U svijetu mobilne tehnologije je poznato kako je ovo jedan od najvećih svjetskih sajmova ove vrste i svi proizvođači koji imalo drže do sebe nalaze se ovog tjedna u Barceloni. Mnoge su kompanije predstavile svoje mobilne i druge novitete prepune najnovijih naprednih tehnologija. Među njima se našao i Vernee, vrlo mlada kineska kompanija koja je u vrlo kratkom vremenu skrenula pažnju na svoje vrlo isplative pametne telefone.

Samo ćemo vas podsjetiti kako se kompanija pojavila početkom 2016. godine, sjedište joj je u kineskom tehno-gradu Shenzhenu, a naš je portal jedan od prvih u Hrvatskoj i susjednim zemljama (ako ne i prvi!) pisao o ovom tada vrlo nepoznatom brendu. Srećom, do danas su se profilirali u vrlo uglednu kompaniju koja ima pametne telefone pokraj kojih ne možete proći ravnodušni.

Na ovogodišnjem MWC 2018 sajmu pojavili su se s brojnim novim pametnim telefonima, među kojima posebno ističu svoj top smartfon Vernee Apollo 2, a koji je bio i najtraženiji na sajmu.

Samo ćemo vas podsjetiti kako Vernee Apollo 2 ima veliki 5,99 inčni Sharpov TDDI ekran omjera 18:9 (full screen), s metalnim kućištem iz jednog dijela (unibody), a mnogima će se svidjeti kako radi na novom i moćnom MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X30 procesoru. Ako tome dodamo i 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što je dovoljno i za one najzahtjevnije korisnike. Isto tako, vrlo je lijepo dizajniran a zahvaljujući kvalitetnim materijalima ugodan je za korištenje.

Osim Vernee Apollo 2 flagshipa, kompanija je predstavila još neke nove zanimljive pametne telefone, kao što je vrlo atraktivni Vernee V2, koji se također može pohvaliti moćnim performansama i “full screen” ekranom, a ugrađene su i četiri kamere, što je jedinstveno među robusnim pametnim telefonima serije “V”, među koje spada i Vernee V2. Kompanija proizvodi drugačije robusne pametne telefone koji privlače veliku pažnju javnosti.

Spomenimo kako još danas možete vidjeti kompanijine smartfone kao što su Vernee T3 iz “T” serije, Vernee M7 iz serije “M”, kao i Vernee V3 iz serije “V”, inače vrlo atraktivan smartfon. Ako ste u Barceloni, svakako posjetite Vernee štand broj 6K40 i upoznajte njihove nove pametne telefone! Ponudu pametnih telefona možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.