Vernee Thor Plus – što se krije iza ovog tehnološkog čuda u ljepoti i izdržljivosti?

Fotografija članka: Vernee Thor Plus – što se krije iza ovog tehnološkog čuda u ljepoti i izdržljivosti?

Vrlo popularna kineska kompanija uskoro će tržištu predstaviti još jedan energetski moćnik. Vernee Thor Plus ima AMOLED ekran, dvostruki PCBA dizajn matične ploče i veliku bateriju od 6200 mAh, a sve smješteno u vrlo malo i tanko kućište.

Oglas

Kada govorimo o kućištu radi se o tankoj liniji od samo 7,9 milimetara, te je težak samo 189 grama, a što je s obzirom na mega bateriju sjajan dizajnersko-tehnološki iskorak s čim se ne mogu pohvaliti niti puni skuplji pametni telefoni. Koliko vidimo na , cijena mu je spuštena na nevjerojatnu cifru koju zaista vrijedi iskoristiti.

Vernee Thor Plus je opremljen moćnom baterijom od 6200 mAh, a koja podržava brzo punjenje (Pumpexpress 2.0 tehnologija), a koje se realizira preko 9V/2A (18W) brzog punjač, a baterija će se napuniti za smo 90 minuta.

Kao što to mnogi i znaju, problem malog kapaciteta baterije ne može se riješiti samo povećanjem njenog kapaciteta. Naime, problem nastaje u veličini kućišta koje postane glomazno, a što negativno utječe na sam vanjski izgled i općenito privlačnost smartfona. Isto tako, neke stvari treba doraditi i u operativnom sustavu, a i prvi i drugi problem su vrlo efikasno riješeni kod ovog smartfona.

Tako je VOS operativni sustav na kojem radi Vernee Thor Plus posebno optimiziran za baterije velikog kapaciteta, a kako bi ista duže trajala i kako bi se također i brzo punila. Zahvaljujući odličnoj optimizaciji, baterija na ovom smartfonu može trajati i do tjedan dana.

Posebno je dobro odrađen “Endurance mode” odnosno onaj izdržljivi način rada baterije. Kao i na prethodnom modelu i na ovom imate posebnu E-key tipku s bočne strane smartfona – samo je stisnite i smartfon ulazi u Endurance mode u kojem se ekran u boji pretvara u crno-bijeli ekran, te imate ograničen pristup aplikacijama (možete odabrati 6 aplikacija koje će biti aktivne). U tom će načinu rada smartfon u jednom danu potrošiti tek 15% baterije, odnosno možete ga koristiti čitav tjedan.

I sad ono najbolje – do 27. kolovoza traje odlična akcijska prodaja na gdje možete uloviti svoj Vernee Thor Plus po sjajnoj cijeni od samo 129,99$. Ili ako vam je jednostavnije, skočite do gdje je u tijeku također akcijska prodaja po spomenutoj cijeni. Svakako preporučujemo provjeriti.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.