Vernee Thor Plus s još jačom baterijom i Super AMOLED ekranom

Fotografija članka: Vernee Thor Plus s još jačom baterijom i Super AMOLED ekranom

Kompanija ga je premijerno predstavila još početkom godine na sajmu MWC 2017 u Barceloni. Novi Vernee Thor Plus ima nekoliko ozbiljnih aduta s kojima će se probijati na globalnom tržištu.

Oglas

Najznačajnije karakteristike novog Vernee Thor Plus svakako su neočekivano jaka baterija koju su uspjeli smjestiti u vrlo tanko kućište što do sada nije uspjelo nikome. Bez obzira na jaku bateriju i dalje izgleda vrlo lijepo i elegantno. U tijeku je i promotivna prodaja u kojoj ga svi i bez kuponskog koda možete dobiti po cijeni koja je 20$ niža, a što možete i sami provjeriti na . Mnoge smo njihove smartfone i sami probali tako da o njima možemo reći kako su jedno od najugodnijih iznenađenja posljednjih godinu dana.

Na službenim stranicama ćete pronaći i više podataka o ovom smartfonu, a mi ćemo istaknuti one najvažnije, a to je baterija kapaciteta čak 6200 mAh, Super AMOLED ekran i kućište koje je tanko samo 8,7 milimetara. Nije nam jasno kako su toliku bateriju uspjeli smjestiti u ovako tanko kućište, ali koliko možemo vidjeti po slikama na i webshopu, uspjeli su.

Kompanija se potrudila i za ovaj smartfon napravila i službeni video u kojem su naglasili kako Vernee Thor Plus mijenja percepciju pametnih telefona koji su s velikim baterijama ružni i debeli, a mogu biti tanki. Ovo je još jedan zanimljiv i inovativni korak u razvoju pametnih telefona, a vjerujemo kako će proizvođač vrlo brzo otkriti još neke zanimljive karakteristike ovog pametnjakovića koji nam djeluje vrlo primamljivo.

Na ćete vidjeti cijenu smartfona koja je povolja i koja iznosi 169,99$. No, ako kliknete na link za kupovinu (prva slika, “learn more”) cijena će se automatski spustiti na 149.99$. Ovo je definitivno vrlo isplativa kupovina, pa ako ste ljubitelj jakih baterija u vrlo lijepom kućištu, znate što vam je činiti :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.