Vernee Thor Plus – puno energije u tankom kućištu – 6200 mAh u 7,9 mm

Fotografija članka: Vernee Thor Plus – puno energije u tankom kućištu – 6200 mAh u 7,9 mm

Iako su ekrani smartfona sve veći, koriste se sve češće i ima sve više aplikacija, raste i potrošnja energije. Vernee Thor Plus s tim nema problema.

Oglas

Upravo je baterija nešto što sve više zabrinjava korisnike. Upravo se zbog toga na tržištu pojavljuje sve više pametnih telefona s jačim baterijama, no niti jedan nema tako jaku bateriju u toliko tankom kućištu. Novi Vernee Thor Plus se može pohvaliti upravo tim karakteristikama – jakom baterijom od čak 6200 mAh, a smjestili su je u izuzetno tanko kućište od samo 7,9 milimetra. I što je najbolja stvar, trenutno je na akcijskoj prodaji na .

Ovaj je smartfon upravo zanimljiv po tome što su u tanko i elegantno metalno kućište uspjeli smjestiti tako jaku bateriju od 6200 mAh, a što nećete pronaći u niti jednom drugo pametnom telefonu. Kako bi to napravili, morali su implementirati poseban PCBA dizajn unutar samog kućišta, a kako bi optimizirali PCB područje interijera (Printed Circuit Board).

Spomenimo i kako smartfona ima veliki 5,5 inčni Samsungov Super AMOLED ekran, a koji je u usporedbi s LCD ekranom tanji i prikazuje življe i jače boje. Upravo zahvaljujući ovom sve-u-jednom ekranu i bateriji veće gustoće uspjeli su postići ono što korisnici žele na pametnim telefonima – jaku bateriju u tankom kućištu.

Novi Thor Plus radi na vlastitom VOS sustavu koji se temelji na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, a koji je posebno optimiziran za uređaje s jačim baterijama tako da će ona imati dulji vijek trajanja s jednim punjenjem. Isto tako podržava i brzo punjenje, a sve su to karakteristike s kojima će korisnici biti izuzetno zadovoljni. I sama hardverska konfiguracija je vrlo jaka tako da smo dobili energetskog moćnika jakih karakteristika u lijepom tankom kućištu. Sve to možete vidjeti u video prilogu niže.

Novi se Vernee Thor Plus nalazi na promotivnoj prodaji na , svakako preporučujemo posjetite ih, ugodno ćete se iznenaditi.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.