Vernee Thor E unboxing i prvi dojmovi – mali energetski bombaš

Fotografija članka: Vernee Thor E unboxing i prvi dojmovi – mali energetski bombaš

Kao što je to i uobičajeno, prvi smo za testiranje nabavili novi Vernee Thor E za koji kažu kako je energetski najjači smartfon na svijetu s 5 inčnim ekranom. Donosimo naše prve dojmove odličnog smartfona s cijenom ispod 100$.

Oglas

Ono što moramo priznati je kako prvi kompanijin smartfon, Vernee Thor, nismo testirali, sve ostale do od tada jesmo. Pojavili su se početkom 2016. godine i teško je steći povjerenje na temelju prvog smartfona. Kompanija je odlučila sezonu otvoriti s najjeftinijim smartfonom kako bi ispitali tržište. I upalilo je, počeo se odlično prodavati najviše zahvaljujući odličnom odnosu uloženog i dobivenog.

Zatim su krenuli modeli Apollo Lite, Mars i Apollo s 2K ekranom i VR naočalama. Lavina je krenula, prepoznali smo ih kao modernu i pouzdanu kompaniju. Ove godine su predstavili Verne Apollo X, smartfon koji je nastao po željama korisnika, a slijedeći koji je na redu je upravo ovaj koji testiramo, . Inače, sve naše recenzije Vernee smartfona možete pronaći na .

Što reći o novom malom energetskom moćniku? Ono što je na početku najvažnije je najjača baterija koja je ugrađena u smartfon s 5 inčnim ekranom, kapaciteta je od čak 5020 mAh. Naravno, podržava brzo punjenje što potvrđuje brzi punjač u kutiji (9V/2A). Isto tako, hardverski je vrlo jak i zadovoljit će većinu korisnika. Ako vam još kažemo da je trenutno na sniženju na po smiješnoj cijeni od samo 99,99$ (puna mu je cijena 129,99$, podatak s Vernee službenih stranica) tako da je itekako isplativ i sigurni smo da će se prodavati sam od sebe.

Nećemo vam puno otkrivati o ovom smartfonu, koji već vrlo intenzivno testiramo, ali za prve dojmove nakon 3-4 dana korištenja spomenimo kako radi brzo i za sada nismo primijetili neke probleme u radu. Naravno, isprobali smo i njegov E-ink način rada i zaista funkcionira – smanji se osvjetljenje ekrana, procesor i grafika se uspore, pogase se sve komunikacije (Wi-Fi, notifikacije). E-ink Mode se aktivira preko posebne tipke koja se nalazi na lijevom rubu ispod utora za micro/nano SIM i microSD kartice. Teoretski u ovom modu troši oko 20% baterije, u praksi… da, čini nam se kako bi to moglo biti tu negdje.

Za sada smo isprobali ponešto igara i rezultati testiranja su očekivano dobri. Kamere, rad u VOS-u, detaljni hardveraj i dizajnerske zahvate ćemo detaljno opisati u recenziji koja će se na našem portalu pojaviti i prije nego što se nadate.

Mi smo naš Vernee Thor E nabavili na . S obzirom da akcijska prodaja prestaje za nekoliko dana, imamo poseban poklon za sve naše čitatelje – u kuponski kod upišite “ThorE4GBK” i cijena će se i dalje zadržati ispod stotke! Vjerujemo kako je Vernee Thor E jedan od najisplativijih smartfona na tržištu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.