Vernee Thor E s jakom baterijom od 5020 mAh na akcijskoj prodaji

Fotografija članka: Vernee Thor E s jakom baterijom od 5020 mAh na akcijskoj prodaji

Od 8-15. svibnja traje akcijska prodaja vrlo zanimljivog Vernee Thor E pametnog telefona kojem je cijena s nevelikih 129,99$ spuštena na samo 109,99$. Ovu priliku vrijedi iskoristiti.

Oglas

Svakako najzanimljivija karakteristika novog Vernee Thor E pametnog telefona je njegova jaka baterija koja je od čak 5020 mAh, a koja bi u kombinaciji s hardverskim karakteristikama trebala trajati vrlo dugo, kažu više od tri dana prosječnog korištenja, odnosno izdržat će 30 dana na čekanju. Također podržava i brzo punjenje (9V2A), a pronašli smo ga na gdje možete s lakoćom uloviti kuponski kod od 20$, odnosno na gdje mu je cijena već snižena na 109,99$.

Druga zanimljiva karakteristika koja se spominje za ovaj smartfon je takozvani E-ink mod koji može dodatno smanjiti potrošnju baterije, tako da po danu koristi samo 20% baterije. Za aktivaciju ovog moda imate posebnu fizičku tipku sa strane – smanjuje se osvjetljenje ekrana, a sadržaj na ekranu je crno-bijeli, snižava se radni takt procesora, gase se notifikacije i aplikacije u pozadini. Ako želite čim više produžiti trajanje baterije, ovo je vrlo korisna opcija.

Kućište je metalno, kombinacija aluminijske i titanske legure i blago zakrivljeno i bez obzira na jaku bateriju tanak je samo 8,2 milimetara, te težak 149 grama – kažu kako je najtanji i najlakši smartfon s baterijom od 5020 mAh. Ekran je 5 inčni HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, a radi na provjerenom MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,3 GHz. Ugrađeno je 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB. Kamere su standardne od 5 MP i 13 MP.

Smartfon radi na Andrlid 7.0 Nougat operativnom sustavu povrh kojeg je kompanijino VOS sučelje. Naravno, podržava Dual SIm i 4G LTE mreže + VoLTE, kao i Wi-FI, Bluetooth 4.0, GPS (A-GPS) . Inače dolazi u crnoj i sivoj boji. Nećemo zaboraviti spomenuti i čitač otiska prsta koji se nalazi sa stražnje strane.

Novi se Vernee Thor E nalazi na akcijskoj prodaji na gdje možete s lakoćom uloviti kuponski kod od 20$, odnosno na gdje mu je cijena već snižena na 109,99$. Prvi će se uređaji isporučivati onim kupcima koji su smartfon naručili preko , a prve isporuke kreću 10. svibnja. Svi drugi webshopovi će uređaj u prodaju dobiti 22. svibnja. Nama se ovaj smarfton čini vrlo zanimljiv i isplativ, tako da mu možemo pridružiti epitet “mali energetski moćnik”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.