Vernee Thor E s jakom baterijom od 5020 mAh na akcijskoj prodaji na TomTopu

Fotografija članka: Vernee Thor E s jakom baterijom od 5020 mAh na akcijskoj prodaji na TomTopu

Modernog dizajna, jakih karakteristika i posebno jake baterije za 5 inčni smartfon, to je novi Vernee Thor E. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Lutajući svakodnevno po Internetu i webshopovima pronalazimo zanimljive i korisne informacije, često neke popuste, odlične uređaje po fer cijenama za ono što nude. Upravo u tu kategoriju možemo smjestiti i novi Vernee Thor E pametni telefon, a koji se nalazi u prodaji po sniženoj cijeni na . Koliko vidimo, akcijska prodaja traje još 11 dana, tako da ga imate vremena nabaviti po povoljnijoj cijeni. Ako nas pitate, ovaj se smartfon itekako isplati.

Vjerojatno najzanimljivija karakteristika novog Vernee Thor E pametnog telefona je njegova jaka baterija koja je od čak 5020 mAh, a koja bi u kombinaciji s hardverskim karakteristikama trebala trajati vrlo dugo, kažu više od tri dana prosječnog korištenja, odnosno izdržat će 30 dana na čekanju. Ovaj “mali energetski moćnik” također podržava i brzo punjenje (9V/2A).

Još jedna zanimljiva karakteristika po kojoj možemo izdvojiti ovaj smartfon je takozvani E-ink mod koji smanjuje potrošnju baterije, npr. po danu koristi samo 20% baterije. Za aktivaciju ovog moda imate posebnu fizičku tipku sa strane – smanjuje se osvjetljenje ekrana, a sadržaj na ekranu je crno-bijeli, snižava se radni takt procesora, gase se notifikacije i aplikacije u pozadini. Ako želite čim više produžiti trajanje baterije, ovo je vrlo korisna opcija.

Kućište je metalno, kombinacija aluminijske i titanske legure i blago zakrivljeno i bez obzira na jaku bateriju tanak je samo 8,2 milimetara, te težak 149 grama – u kompaniji se hvale kako imaju najtanji i najlakši smartfon s baterijom od 5020 mAh. Ekran je 5 inčni HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, a radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,3 GHz. Ugrađeno je 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB. Na raspolaganju su vam i od 2 MP (interpolirano na 5 MP) i 8 MP (interpolirano na 13 MP).

Smartfon radi na Andrlid 7.0 Nougat operativnom sustavu povrh kojeg je kompanijino VOS sučelje. Naravno, podržava Dual SIm i 4G LTE mreže + VoLTE, kao i Wi-FI, Bluetooth 4.0, GPS (A-GPS) . Inače dolazi u crnoj i sivoj boji. Naravno, ugrađen je i čitač otiska prsta koji se nalazi sa stražnje strane.

Novi se Vernee Thor E prodaje po sniženoj cijeni na , gdje ćete pronaći i sve dodatne informacije. Imate i puno vremena i dovoljno primjeraka za kupovinu.

Kompletnu ponudu na TomTop webshopa možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.