Vernee Thor E i Thor Plus s jakim baterijama premijerno predstavljeni na MWC 2017

Fotografija članka: Vernee Thor E i Thor Plus s jakim baterijama premijerno predstavljeni na MWC 2017

Na svjetski poznatom, globalno priznatom i najvažnijem svjetskom sajmu mobilne i komunikacijske industrije, isto tako brzo rastuća kineska kompanija predstavila je svoje nove energetske moćnike – Vernee Thor E i Thor Plus.

Oglas

MWC 2017 u Barceloni ove je godine privukao velik broj posjetitelja, novinara ali i izlagača i tehnoloških kompanija. Na sajmu možete vidjeti one poznate brendove ali i nove koji upravo na ovom sajmu namjeravaju ostvariti i svoje prve korake na globalnom tržištu. Jedna od zanimljivijih svakako je Vernee, kompanija koja je predstavila svoje nove pametne telefone za ovu godinu, a među njima i dva smartfona s velikim baterijama – Vernee Thor E s baterijom od 5020 mAh, te još jači Vernee Thor Plus s baterijom od 6050 mAh.

Osim što su predstavili svoje nove smartfone, ponosni su i na svoj R&D tim (istraživanje i razvoj), kao i njihove proizvodne mogućnosti. Prema onome što smo i sami imali prilike vidjeti, budućnost bi im mogla biti vrlo zanimljiva.

Vratimo se mi na naše energetske moćnike. Prvog koji ćemo ukratko predstaviti je Vernee Thor E. Njegova osnovna snaga s kojom će se probijati na vrlo konkurentskom globalnom tržištu je jaka baterija od čak 5020 mAh, a podržava i brzo punjenje. No, ono što iznenađuje je činjenica kako se radi o malom i za tu bateriju vrlo tankom uređaju – veličina ekrana je 5 inča i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, dok je tanak samo 8,2 milimetara. Smartfon inače radi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6737 procesoru na 1,3 GHz, uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, prednja je kamera od 2 MP dok je stražnja od 8 MP (interpolirana na 13 MP). Inače radi na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Vernee Thor Plus je još moćniji. Baterija mu je od 6050 mAh, također podržava brzo punjenje i još je tanji od prethodnog modela, samo 7,9 milimetara. Ima veći ekran od 5,5 inča HD rezolucije, te radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,3 GHz. Ugrađeno je 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, kamere su od 5 MP i 13 MP, a radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Saznajemo kako će se ova dva vrlo elegantna i neočekivano tanka smartfona, Vernee Thor E i Thor Plus, u prodaji pojaviti u naredna dva mjeseca. Iz kompanije najavljuju kako će cjenovno biti vrlo povoljni. Detaljnije informacije svakako potražite na , pronaći ćete vrlo zgodne dodatne informacije, fotografije i video priloge.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.