Vernee New Year Big Sale Campaign – smartfoni i do 50$ jeftiniji!

Fotografija članka: Vernee New Year Big Sale Campaign – smartfoni i do 50$ jeftiniji!

Na GearBestu se nalazi nova akcijska prodaja u kojoj možete po nižim cijenama kupiti sve Vernee pametne telefone – Apollo, Apollo Lite, Mars i Thor.

Oglas

Već sada možete na provjeriti kompletnu ponudu modela, ali i puno više. Ako ste početkom 2017. godine odlučili nabaviti svoj novi pametni telefon, sada je prava prilika.

O svim ovim pametnim telefonima ionako sve znate tako da ćemo vas samo podsjetiti na njihove karakteristike. Vernee Apollo je najnoviji model iz kompanijine ponude, a ono što svakako treba istaknuti su njegove odlične hardverske karakteristike u kombinaciji s VR Box uređajem koji dolazi u kompletu.

Smartfon radi na MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X25 procesoru, ekran je veliki 5,5 inčni i 2K QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Stražnja je kamera također odlična, ima 21 MP i potpisuje je Sony. U kompaniji se hvale kako imaju najbrži čitač otiska prsta koji otključava uređaj za samo 01, sekundu, dok baterija podržava brzo punjenje.

Vernee Apollo se nalazi u prodaji po akcijskoj cijeni od 259,99$ (redovna je 299,99$) na , a ograničena akcijska prodaja je na samo 200 primjeraka, pa preporučujemo da požurite.

Slijedeći je nama vrlo dobro poznati znanac Vernee Apollo Lite. Smartfon ima također 5,5 inčni ekran ali FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a radi na MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X20 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Stražnja kamera je od 16 MP (Samsung), čitač otiska prsta se nalazi sa stražnje strane, a baterija također podržava brzo punjenje.

Vernee Apollo Lite se nalazi na posebnoj akcijskoj prodaji po cijeni od samo 179,99$, također mu je cijena skinuta 50$. I njega možete pronaći na .

Slijedeći koji je na akciji je odlični Vernee Mars, možda i najljepši smartfon u ponudi. Uređaj ima 5,5 inčni FHD ekran, a radi na MediaTekovom 8-jezgrenom Helio P10 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Stražnju kameru potpisuje Sony i ima 13 MP. Prepoznatljiv je i po svojim vrlo uskim rubovima oko ekrana, zakrenutom antenom što se vidi na stražnjem poklopcu, a ima i čitač otiska prsta sa stražnje strane i također podržava brzo punjenje.

Već pogađate, i Vernee Mars ima cijenu nižu 50$, tako da ona iznosi samo 199,99$, te se također nalazi na .

I posljednji je Vernee Thor, najslabiji ali i najjeftiniji među njima. Smartfon radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru, uz 5 inčni HD ekran od 1280 x 720 točaka, 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Stražnja je kamera od 13 MP (OmniVision), ispod nje je čitač otiska prsta, a kao i njegovi prethodnici podržava brzo punjenje baterije.

Cijena mu je samo 116,99$, a i njega možete pronaći na , na kojoj ćete pronaći još nekih zanimljivosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.