Vernee MIX 2 prave fotografije, potvrđene nove specifikacije – samo 99,99$?

Fotografija članka: Vernee MIX 2 prave fotografije, potvrđene nove specifikacije – samo 99,99$?

Od kada se prvi puta javno pojavio, Vernee MIX 2 je zainteresirao mnoge potencijalne korisnike. Smartfon ima isto ime kao i konkurentski Xiaomi MIX 2, iako za njega kažu – “Not only bezel-less 2.0”.

Oglas

Do sada su se pojavile brojne fotografije ovog smartfona koje su se pojavile online, neke su vrlo zanimljive i izazovne. Nije teško zaključiti kako je sve više aktivnosti i na , što samo znači kako je izlazak Vernee MIX 2 smartfona sve bliži. Isto tako, pojavile su se i nove fotke, ali i novi podaci o samom smartfonu. Cijena po kojoj ga možete nabaviti je i dalje ista – samo 99,99$!

Danas smo saznali i nešto više o službenim karakteristikama, a koje se mogu prepoznati i na novim slikama – novi će Vernee MIX 2 imati ekran omjera 18:9, veličine 6 inča i FHD rezolucije, dvostruki stakleni dizajn i dvostruka kamera sa stražnje strane.

18:9 omjer ekrana
Vernee MIX 2 ekran omjera 18:9 koji je karakterističan po tome što su u tijelo 5,5 inčnog ekrana smjestili veći ekran od 6 inča. I sami ćete prema priloženim slikama vidjeti kako je kompanija to uspjela, cilj im je bio “veći ekran u manjem kućištu”.

6 inčni FHD ekran
Već smo spomenuli kako je Vernee MIX 2 opremljen velikim 6 inčnim ekranom FHD+ rezolucije. Nije teško zaključiti kako ekran zauzima vrlo veliku prednju površinu smartfona, tako da će sami korisnici imati više sadržaja na ekranu. Isto tako, sam smartfon dizajnerski puno bolje izgleda. Iako ima veći 18:9 ekran, smartfon djeluje vrlo vitko – manje i tanje, tako da će biti ugodniji za držanje u ruci i pružit će boje korisničko iskustvo.

Dvostruki stakleni dizajn
Cijeli dizajnerski izričaj je vrlo zanimljiv, rekli bismo atmosferski prostran, a vidljivo je i kako je kvaliteta izrade i materijala na visini. Kako se radi o dvostrukom staklenom kućištu primijetit ćete kako ima odsjaj s obje strane baš kao ogledalo, tako da će se u tom sjaju ogledati i korespondirajući objekti. Nije teško zaključiti kako izgleda vrlo skupo i elegantno. Iako ga još nismo vidjeli u živo možemo samo zamisliti kako ga je ugodno držati u ruci.

Dvostruka stražnja kamera
Možda ovo i nije toliko novo, ali je za kompaniju – Vernee MIX 2 je prvi kompanijin pametni telefon koji ima dvostruku stražnju kameru. Iako je to jedina informacija koja je poznata za sada možemo samo pretpostaviti kako će biti vrlo zanimljive i vrlo iskoristive. Ovo je i prednost u odnosu na konkurentski Xiaomi MIX 2 koji nema dvostruku stražnju kameru.

Prvih 100 primjeraka po 99,99$!
O tome smo pisali već ranije, pa to moramo i ponoviti. Na Vernee službenim stranicma nalazi se promotivna kampanja u kojoj možete osvojiti ovaj zanimljivi Vernee MIX 2 pametni telefon po cijeni od samo 99,99$, što je vrlo atraktivna cijena. Sve potrebne detalje potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.